Τέλος από τον Σασμό ο... - Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του ALPHA

Εσωτερική μεταγραφή για γνωστό ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από τον Σασμό ο... - Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του ALPHA

Τον Αργύρη Πανταζάρα είδαμε πριν καιρό να εισβάλλει στην σειρά του ALPHA, Σασμό, με τον ρόλο του να είναι αρκετά σημαντικός, ωστόσο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv24 θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια να σκοτώνεται (δείτε εδώ ποιος τον δολοφονεί).

Σε νέα σειρά του ALPHA ο Αργύρης Πανταζάρας

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τον απολαύσουμε σε νέα σειρά και μάλιστα σε αυτή που ετοιμάζει το κανάλι να βγάλει αέρα από την επόμενη σεζόν, δηλαδή τον Παράδεισο των Κυριών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο ALPHA φιλοδοξεί να στελεχώσει την σειρά εποχής με εσωτερικές μεταγραφές και συγκεκριμένα όπως αποχωρεί ή πεθαίνει στον Σασμό, πηγαίνει στον Παράδεισο, μιας και δίνει lead-in στην κρητική βεντέτα.

Σε νέα σειρά του ALPHA ο Αργύρης Πανταζάρας

Ανάλογα πρόταση έχει γίνει και στον τηλεοπτικό πατέρα του Αργύρη Πανταζάρα, Λάζαρο Γεωργαόπουλο, καθώς και ο ρόλος του Καραπάνου ολοκληρώνεται φέτος, αλλά και στον Τάσο Νούσια. Ο Παράδεισος είναι μια σειρά εποχής που διαδραματίζεται σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας την δεκαετία του '60.

Τι θα δούμε απόψε 30/5 στον Σασμό

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (30/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Καραπάνος το σκάει από τη φυλακή και ένα κύμα τρόμου κατακλύζει τον Γεράσιμο, ο οποίος ξέρει ότι θα τον κυνηγήσει, ενώ η σύγκρουσή τους στο τέλος θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Επεισόδιο 149

Μαρίνα και Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά… δυο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Ο Άγγελος δε ξέρει τίποτα ακόμα για όλα αυτά, αλλά βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες...