Εξελίξεις με το μέλλον της Αννίτας Πάνια στο Open - Σύντομα θα ανακοινωθεί

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το μέλλον της Αννίτας Πάνια στο Open - Σύντομα θα ανακοινωθεί

Η Αννίτα Πάνια αποφάσισε να κάνει τη διαφορά φέτος και έτσι παρέμεινε στο Open, αναλαμβάνοντας ένα late night show με τίτλο «Ανοιχτά», το οποίο φιλοξενούσε μεγάλους καλλιτέχνες και ανθρώπους της τηλεόρασης, οι οποίοι παραχωρούσαν πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στην παρουσιάστρια.

H εκπομπή αυτή, μπορεί να μην κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις και έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso, το κανάλι έχει σκοπό να την αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο.

Ο νέος ρόλος της Αννίτας Πάνια στο Open

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Espresso, το «Ανοιχτό Κανάλι» ετοιμάζει ένα νέο ψυχαγωγικό και συγκεκριμένα μουσικό show με τρία μεγάλα ονόματα που έχει στο ρόστερ του: Την Αννίτα Πάνια, την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το Open έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο «Voice», με τρεις ανθρώπους που ξέρουν καλά από showbiz και τηλεόραση. Άλλωστε είναι τρία δυνατά ονόματα και το κανάλι θέλει πολύ να τους αξιοποιήσει.

Αννίτα Πάνια Open

Τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής. Ωστόσο, πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια ακολουθούσε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ήταν καθηγήτρια γαλλικών.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος την ανακάλυψε μετά από μια γνωριμία της μέσα από μία παρέα.

Ο Όμηρος την πρότεινε να κάνουν μία εκπομπή μαζί.

"Ξύπνησα μία μέρα και λέω εγώ πρέπει να το κάνω αυτό μου αρέσει", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε μία σπάνια συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.