«Έφυγες καλοκαίρι φίλε» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Ραγίζει» καρδιές

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έφυγες καλοκαίρι φίλε» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου

Σε πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο καθώς έφυγε από την ζωή ο Δάκης σε ηλικία 79 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η δυσάρεστη αυτή είδηση έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter της Λουκίλλας Πλέσσα-Καρρέρ. και δεν ήταν και λίγοι οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, που τον αποχαιρέτησαν δημοσιεύοντας αναρτήσεις, που "ραγίζουν" καρδιές.

Ανάμεσά τους και η συγκινητική ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Δάκη.

Η ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου για το χαμό του Δάκη

«Έφυγες καλοκαίρι φίλε. Μετά από «τόσα καλοκαίρια». Γιατί; Η μαγική σου φωνή συνόδεψε ένα εμβληματικό χορευτικό μου. Δεν υπήρξαμε κολλητοί αλλά όταν συναντιόμασταν είχαμε μια σπάνια ένωση. Θυμάμαι πάντα την ευγένεια σου, το χιούμορ σου, όλα. Η αιγιπτιώτικη καλή, παλιά αγωγή. Εις το επανιδείν. ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ» έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η τελευταία επιθυμία του Δάκη

Η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 χρονών λόγω της επάρατης νόσου σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο. Ο καλλιτέχνης πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή με τον καρκίνο, όμως νικήθηκε και έφυγε από τη ζωή την εποχή, που έχει ταυτιστεί με ασύλληπτες επιτυχίες του όπως το « Τόσα καλοκαίρια».

Σύμφωνα με σημερινό θέμα της εφημερίδας «Espresso» , ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολιζάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του δέκα ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. Είχε γίνει άλλωστε γνωστό το τελευταίο διάστημα πως ο ηθοποιός πάλευε με σοβαρά προβλήματα υγείας(Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε αφού εισήχθη στο νοσοκομείο).

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο εκλιπών τραγουδιστής ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα για εκείνον και την κατάστασή του, επιθυμία που η εφημερίδα σεβάστηκε.

Η συνομιλία είχε ως εξής:

«Δάκη καλησπέρα, πώς τα πηγαίνεις με την ασθένειά σου;» είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντάει:

«Πώς να πηγαίνω ρε Νικόλα; Σχεδόν δέκα μήνες βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι. Τι καλά να πηγαίνω; Άθλια πηγαίνω και δεν ξέρω που θα βγάλει αυτό. Σε παρακαλώ, μη γράψεις τίποτα, γιατί δεν θέλω να στεναχωριέται ο κόσμος για μένα».

Αυτά δήλωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής αποδεικνύοντας πως μέχρι το τέλος της ζωής του το ήθος τον διέκρινε σαν άνθρωπο.