Ψυχολογικά φορτισμένη η Βάσω Λασκαράκη - Η συγκινητική ανακοίνωση και το οριστικό τέλος

Σήμερα 30/5 θα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψυχολογικά φορτισμένη η Βάσω Λασκαράκη - Η συγκινητική ανακοίνωση και το οριστικό τέλος

Μια πάρα πολύ συγκινητική ανακοίνωση έκανε η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός είναι ψυχολογικά φορτισμένη με το μεγάλο φινάλε της σειράς Σε ξένα χέρια, που πρωταγωνιστούσε μαζί με ταλαντούχους συναδέλφους. Πάντα το τέλος μιας σειράς είναι συγκινητικό, καθώς οι πρωταγωνιστές είναι πολλές ώρες της ημέρας μαζί...

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και σήμερα Δευτέρα 30/5 θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο φινάλε (δείτε τις εξελίξεις) που θα είναι λυτρωτικό για την Τόνια, την γυναίκα που υποδυόταν.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη με την ανάρτηση της, παρότρυνε τους followers της να δουν το τελευταίο επεισόδιο. Βέβαια, η ηθοποιός ξεκινάνε κάτι καινούργιο σε νέο κανάλι...

Βάσω Λασκαράκη Ξένα χέρια φινάλε

Πώς σχολίασε η Ρένια Λουιζίδου τα νούμερα της σειράς

Η Ρένια Λουιζίδου περιμένει τη δικαίωση της ηρωίδας της και μιλάει στο TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Θα της δώσει λέτε η ζωή την ευκαιρία που της αξίζει;

«Για φινάλε πάμε, κωμωδία κάνουμε, άρα θα μας δώσουν και μια χαρά».

Εχει ανακοινωθεί το παιδί που έχει με τον Φεγκούδη. Θα υπάρξουν εξελίξεις ως προς αυτό;

«Εχει πολλές εκκρεμότητες η ζωή της Σούλας. Εχει το παιδί της, το εγγόνι της, έχει και την προσωπική της ιστορία με τον Φεγκούδη. Εχει περάσει δύσκολα. Εγώ θα ήθελα και στα τρία δικαίωση. Δεν λέω τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο, απλά τι θεωρώ εγώ πως της αξίζει».

Ομως αν ευτυχήσει η Σούλα με τον Φεγκούδη, τι θα γίνει με τα παιδιά τους που επίσης αγαπιούνται;

«Αυτό είναι ένα θέμα. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο τέλος, αλλά θεωρώ πως θα δικαιώσουμε την κεντρική ηρωίδα, την Τόνια».

Εχει δικαιωθεί στα νούμερα η σειρά;

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι θέασης και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια θα έχουμε πρόβλημα στο να μετρήσουμε την τηλεθέαση. Θα πρέπει να αλλάξει ο ορίζοντας του πώς μετράμε την τηλεθέαση. Ας μου επιτραπεί να τονίσω, πως η σειρά είχε ατυχή προγραμματισμό. Είχε ξεκινήσει στις 22.00 το βράδυ, απέναντι από προγράμματα που είχαν ήδη το κοινό τους από προηγούμενα χρόνια ή από προγράμματα που ξεκίνησαν νωρίτερα και είχαν ήδη συγκεντρώσει μια σημαντική μερίδα του κόσμου.

Αρα δεν θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερη τύχη. Ξεκίνησε “πνιγμένη”. Μετά μετακόμισε στη ζώνη των 19.00 χάνοντας και το κοινό που είχε μαζέψει από τις 22.00. Δεν μου ταίριαζε αυτή η σειρά για την απογευματινή ζώνη. Ομως θα συμβαίνει και αυτό. Οταν σε πέντε κανάλια υπάρχουν τόσο πολλές σειρές, είναι λογικό να υπάρξει ένας κατακερματισμός».