Έσκασε πριν λίγο - Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το αποκάλυψε μέσα από το Instagram της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έσκασε πριν λίγο - Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αδιαμφησβήτητα η Λάουρα Νάργες περνά την πιο όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, μιας και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάϊ. Τα παιδιά κράτησαν χαμηλούς τόνους στην αρχή ωστόσο πλέον μιλούν για το γεγονός και ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους

Μπορεί λοιπόν να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο η ίδια μέσα από μία ανάρτηση της την Δευτέρα 30/5 αποκάλυψε πως επιστρέφει σιγά σιγά στη δουλειά της.

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες

Πιο συγκεκριμένα η Λάουρα ανέφερε χαμογελαστή στον φακό: Από σήμερα θα προσπαθήσω να επιστρέψω με πολύ μικρά και προσεκτικά βήματα στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες - κυρίως χωρίς στρες και άγχος... Τα λέμε λοιπόν σήμερα 14:00 στον music89.2 μετά από σχεδόν 4 μήνες

 Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο φύλο του μωρού καθώς και στις πρώτες σκέψεις που έχουν κάνει για το όνομα που θα του δώσουν.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης.

Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.