Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ - Από που βγάζει χρήματα σήμερα η Αθηνά Ωνάση

Ούτε τα εγγόνια της δεν θα χρειάζονταν να δουλέψουν

Δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ - Από που βγάζει χρήματα σήμερα η Αθηνά Ωνάση
News 30.05.2022 14:06
Από Youweekly Team

Η Αθηνά Ωνάση είναι σίγουρα μια γυναίκα που δεν θέλει συστάσεις. Η «χρυσή» κληρονόμος, όπως αποκαλείται από τα media, γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Παρίσι, έχοντας ως γονείς της την Χριστίνα Ωνάση και τον τέταρτο σύζυγό της Τιερί Ρουσέλ.

Παρά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το διαζύγιο των γονιών της που ήρθε στα μόλις δύο της χρόνια και στην συνέχεια την απουσία του πατέρα της από την ζωή της, η Αθηνά προσπάθησε να βρει τον δρόμο της. Τα πράγματα όμως, δεν ήταν ποτέ εύκολα για εκείνη. Ο έρωτας, ο γάμος με τον Αλβάρο, η απιστία και ο χωρισμός τους στην συνέχεια, ήταν σίγουρα κάτι που την σημάδεψαν στην ενήλικη ζωή της.

Αγέλαστη και σχεδόν πάντα σοβαρή, η Αθηνά προσπαθεί εδώ και χρόνια να ξεφύγει από την βαριά κληρονομιά της οικογένειας Ωνάση. Ζώντας μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, παλεύει να μην γίνεται ποτέ της "θέμα". Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολύ λίγα είναι γνωστά για εκείνη.

Από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε για εκείνη, είναι το πάθος της για τα άλογα και την ιππασία και φυσικά, για τον πλούτο που έχει στην κατοχή της.

Παρά τα περιουσιακά της στοιχεία και το γεγονός ότι εξαιτίας τους δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ της, δεν είναι λίγοι αυτοί που...διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι πρόδωσε την "παράνομη" σχέση του με την Αθηνά Ωνάση - Η κίνηση του νέου συντρόφου της

Ξανθιά και με μεγάλη επιχείρηση - Η κομψή σύζυγος του νέου έρωτα της Αθηνάς Ωνάση

Share