«Δεν με ετοιμάσατε ψυχολογικά» - Δεν έκρυψε την συγκίνηση της η Ελένη Μενεγάκη για τον Δάκη

«Ένας γλυκός και χαμογελαστός άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν με ετοιμάσατε ψυχολογικά» - Δεν έκρυψε την συγκίνηση της η Ελένη Μενεγάκη για τον Δάκη

Άλλη μία εκπομπή ξεκίνησε με περίεργη διάθεση την Δευτέρα 30/5 και αυτή τη φορά ήταν της Ελένης Μενεγάκη, κατά την οποία η δημοσιογραφική ομάδα δημιούργησε ένα αφιερωματικό βίντεο για τον θάνατο του Δάκη και η συγκίνηση της παρουσιάστριας ήταν πολύ μεγάλη. Μάλιστα, μέσα στα αποσπάσματα συμπεριλαμβανόταν και ένα στιγμιότυπό της με τον τραγουδιστή, γεγονός που της προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε, λοιπόν, πως πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο καλλιτέχνη, αλλά και άνθρωπο γενικότερα, που πάντα κυκλοφορούσε με ένα χαμόγελο στα χείλη. Υπήρξε πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή της και χάρισε πολλές και όμορφες στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τον Δάκη

«Δυστυχώς ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, ένας πολύ γλυκός καλλιτέχνης, ένας καλλιτέχνη που μέσα από την εκπομπή όλα τα προηγούμενα χρόνια τον έχω χαρεί, πολύ συχνά υπήρξε καλεσμένος, ειδικά τα πρώτα χρόνια που εγώ ξεκίνησα στο πρωινό πρόγραμμα. Ένας γλυκός και χαμογελαστός άνθρωπος», είπε αρχικά.

Και όταν είδε τον εαυτό της στην οθόνη μαζί με τον Δάκη σοκαρίστηκε: «Εγώ είμαι εκεί; Που τα βρήκατε αυτά τα πλάνα; Δεν το ήξερα, δεν με ετοιμάσατε ψυχολογικά».

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Ο θάνατος του σπουδαίου καλλιτέχνη αποτελεί μεγάλη απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο, με μηνύματα φίλων και συναδέλφων του να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο. Το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ανακοίνωσε πως η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/5 στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου εκεί θα τον αποχαιρετήσουν όσοι τον λάτρεψαν ολα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας πορείας του.

Το τελευταίο αντίο στο Δάκη

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η επιθυμία της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».