Στιγμές ευτυχίας για τον Παναγιώτη Θεόφιλο - Βάφτισε την κορούλα του

Φωτογραφίες από το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Παναγιώτη Θεόφιλο - Βάφτισε την κορούλα του

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of love καθώς προσπάθησε να βρει τον έρωτα ακολουθώντας του όρους ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού. Μπορεί να ήταν από τους παίκτες, που έκαναν μια σχέση όμως αυτή στο μέλλον έληξε άδοξα.

Επειδή όμως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, στη συνέχεια της ζωής του βρήκε τον έρωτα, έκανε έναν πολύ λαμπερό γάμο, από τον οποίο απέκτησε και μια κορούλα. Με τον καιρό λοιπόν, να περνάει πολύ γρήγορα το ζευγάρι βάφτισε το κοριτσάκι του την Δευτέρα 30/5 και φωτογραφίες από μυστήριο είδαμε στο instagram. Να τονίσουμε εδώ πως ο πρώην παίκτης έλαμπε ολόκληρος και καμάρωνε την κόρη του, η οποία στο εξής θα λέγεται Εμμανουέλα.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος βάφτισε την κορούλα του

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος βάφτισε την κόρη του

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος βάφτισε την κόρη του

Οι συγκινητικές αναρτήσεις από τη γέννηση της κόρης του Θεόφιλου

Ομολογουμένως ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν ένας από τους πιο όμορφους παίκτες του Power of love, ωστόσο δε βρήκε τον έρωτα μέσα από το σπίτι της αγάπης. Η γυναίκα του σήμερα, Δανάη Παναγιώτου έγκυος στο πρώτο τους παιδί, γέννησε και ο Πάνος είναι τρελαμένος.

Με δύο πολύ γλυκά στόρυ στο Instagram χθες βράδυ 12/2 πληροφορηθήκαμε την είδηση της γέννας, καθώς το περιμέναμε από μέρα σε μέρα, με την κοιλιά της νέας μανούλας να είναι έτοιμη να σκάσει!

Ο πρώην παίκτης του reality αγάπης, είχε κάνει μια σχέση μέσα στο παιχνίδι και ήδη από εκεί είχαμε αντιληφθεί πως αυτό το παιδί έχει σοβαρές βλέψεις για τη γυναίκα, που θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά!

Και όπως λέει το ρητό «όλα για κάποιο λόγο γίνονται», έτσι και εδώ. Λίγους μήνες από τη λήξη του παιχνιδιού είδαμε τον Πάνο ξανά ερωτευμένο, με μια καλλονή, η οποία τελικά θα ήταν και η μητέρα του πρώτου τους παιδιού!

Όλα πήγαν καλά, καθώς ο Πάνος με το στόρυ του, ενημέρωσε το κοινό του, πως το αστέρι του γεννήθηκε και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Παναγιώτης Θεόφιλος

Παναγιώτης Θεόφιλος