«Πέρασαν 3 χρόνια και...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κυριακής Τσανικίδης για τον Πάνο Ζάρλα

To ποστ στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πέρασαν 3 χρόνια και...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κυριακής Τσανικίδης για τον Πάνο Ζάρλα

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Στέλλα Μιζεράκη, για την επέτειο από τον χαμό του Πάνου Ζάρλα ακολούθησε και το post από μια ακόμα παίκτρια του «Power of Love», την Κυριακή Τσανικίδη, η οποία είχε δεθεί πολύ με τον εκλιπόντα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση της Κυριακής Τσανικίδη για την απώλεια του Πάνου Ζάρλα

Έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από την ημέρα που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού ανήμερα των 28ων γενεθλίων του και η Κυριακή Τσανικίδη, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της, αυτή την σημαντική μέρα.

«Πέρασαν 3 χρόνια και μοιάζει σαν χθες. Κάπως έτσι περνάει η ζωή και εμείς θεωρούμε πως θα ζούμε αιώνια. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας Πανούλη. Η ευχή μου είναι να μη χαθούν άλλες ζωές στους δρόμους με αυτό το βάναυσο τρόπο. Προσοχή παιδιά στους δρόμους. Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπάνε. Κι εσείς έχετε μια όμορφη ζωή να ζήσετε», έγραψε η Κυριακή Τσανικίδη.

Η Κυριακή Τσακινίδη θυμάται τον Πάνο Ζάρλα

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (11/3) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα την οποία ωστόσο μέχρι τώρα ελάχιστοι γνώριζαν. Συγκεκριμένα είπε πως και ο ίδιος βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός.

«Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί. Και δυστυχώς εκείνη την ημέρα ήμουν και εγώ 10 μέτρα πιο κάτω, γιατί είχα πάθει αντίστοιχο ατύχημα. Είχε σκάσει το λάστιχό μου και περίμενα την οδική βοήθεια. Και μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα τόσες πολλές σειρήνες.

Περίμενα μια ώρα να έρθουν να με πάρουν και σταματάει ένας άνθρωπος και μου λέει "δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί με ένα παιδί νέο που έχει διαμελιστεί και προσπαθούμε να το μαζέψουμε". Και την επόμενη μέρα όταν πήγα να δώσω στοιχεία μου είπε ότι έχει πάει σε πολλά τέτοια περιστατικά και ήταν πολύ αποκρουστικό το θέαμα. Ήταν εξαίρετο παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το τροχαίο των γονιών της (δείτε εδώ την αποκάλυψή της).