Σαν να μην γέννησε ποτέ - Κορμάρα με μαγιό η Δαρμουσλή 5 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Σκόρπισε ''πανικό''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σαν να μην γέννησε ποτέ - Κορμάρα με μαγιό η Δαρμουσλή 5 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Η Μάρα Δαρμουσλή βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς έχει φέρει εδώ και λίγους μήνες στη ζωή το πρώτο της παιδάκι και από τότε και στο εξής φαίνεται η ζωή της να έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Η μητρότητα φαίνεται να την έχει αλλάξει σε πολλά σημεία αλλά καθόλου στην εξωτερική εμφάνιση.

Η ηθοποιός κατάφερε και έχασε άμεσα και πολύ γρήγορα τα περιβόητα κιλά της εγκυμοσύνης καθώς αυτό είχε φανεί από μια αποκαλυπτική φωτογραφία με μπικίνι. Επειδή λοιπόν απολαμβάνει αυτή την εικόνα του εαυτού της συνεχίζει σε αυτόν τον ρυθμό και το βίντεο, που είδαμε στον λογαριασμό της στο instagram με μαγιό σε πισίνα, πραγματικά σοκάρει.

Η Μάρα Δαρμουσλή με μαγιό 5 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

«Ο σωστός συγχρονισμός,το timing που λέμε και στη Θεσσαλονίκη, είναι σχετικό..για μένα σήμερα ας πούμε ήταν πρώτος υπνάκος και μπανάκι η μανούλα, δεύτερος υπνάκος και γευστικότατο φαγάκι από το μπαμπά..τι άλλο να ζητήσω;! Υγ.Και μασσαζ έκανα με το μωρό αγκαλιά..5λεπτο με 1€ στην εθνική..στα ΣΕΑ..οι γνωστές μαύρες καρέκλες, πολύ τις αγαπώ πια».

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Δαρμούσλη για την μητρότητα

Η Μάρα Δαρμουσλή, που έγινε πρόσφατα μαμά για δεύτερη φορά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και ειδικότερα με τις νέες μανούλες, πέρα από τις τρυφερές στιγμές με τον γιο της, τα συναισθήματά της για την μητρότητα και τις αντιφατικές απόψεις που υπάρχουν γύρω από το μεγάλωμα ενός μωρού.

Έτσι, προχώρησε σε μία μακροσκελή δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας με μία δόση χιούμορ όλη την αλήθεια πίσω από της συνομιλίες των μαμάδων και πολλές εκεί έξω τραυτίζονται σε μεγάλο βαθμό.

«Καλό Μήνα και καλή εβδομάδα! Κι εκεί που λες "ωπ, το 'χουμε" ,αμ δε...κάθε μέρα,άλλη μέρα,μεγαλώνει και αλλάζει θα μου πεις..όπως το μάθεις, ακούω παρα πέρα.."μην το καλομάθεις", μα το βλέπω ότι του κάνει καλό.. ας φτιάξουμε κάποιες ρουτίνες, και που σταματάει το "θέλω" μου κι αρχίζει το "πρέπει να σέβομαι και την προσωπικότητα του μωρού";...

Είναι και κάτι ομαδικές μαμαδοσυνομιλίες, η μια λέει μαύρο η άλλη άσπρο... "μην ακούς κανένα και κάνε αυτό που θεωρείς σωστό" και στο μόλις αρχίζει το πρώτο κιχ κλάματος "γιατί κλαίει το παιδι;" κι εγώ νιώθω σα να δίνω εξετάσεις αδιάβαστη και αρχίζω τα "αγκου"..

και μετά μου λιγώνεσαι στο γέλιο και λιώνω σα παγακι στα μικροκύματα...καλημέρα είπαμε ;! Υγ. Η Στέλλα γρυλλίζει σε κάτι λιχούδες δεκαοχτουρες που θέλησαν να τσεκάρουν το καρότσι..»