«Με κατσιάσανε πια!» - Στιγμές ευτυχίες για την Πόπη Τσαπανίδου αγκαλιά με τον εγγονό της

Η ανάρτηση με το μικρό Ettore

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Με κατσιάσανε πια!» - Στιγμές ευτυχίες για την Πόπη Τσαπανίδου αγκαλιά με τον εγγονό της

Πριν λίγους μήνες η Πόπη Τσοπανίδου έγινε γιαγιά (δείτε εδώ την κούκλα κόρη της που την έκανε γιαγιά) και δε μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Ο εγγονός της της χαρίζει απόλυτες στιγμές ευτυχίες και η ίδια δε παραλείπει να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Η πιο πρόσφατη κοινή φωτογραφία τους στις 29/5 τους βρίσκει αγκαλιά να παίζουν στο πάτωμα του σπιτιού με τη γιαγιά Πόπη να γράφει στη λεζάντα: «Να σας πω τα νέα μου; Μεγάλωσα! Στέκομαι στα πόδια μου. Με βοήθεια, μη φανταστείτε... δεν περπατάω ακόμα! Βαριέμαι.

Χώρια που μ αρέσει να με πηγαίνουν αγκαλιά ή στο καρότσι. Σκάω όμως κάτι πλατιά χαμόγελα, που τους κάνουν όλους να χαίρονται και να μου λένε "μπράβο Έττορε!" Μετά με αγκαλιάζουν, με φιλάνε και με κουτσουκεύουν και νοιώθω βασιλιάς! Κάνω παλαμάκια και κουπεπε. Έτσι άκουσα πως τα λένε και ξαναχαίρονται όλοι γύρω μου. Και δώστου πάλι φιλιά και αγκαλιές και μπράβο. Με κατσιασανε πια!

Αλλά δεν τους κακιώνω... Γιατί μου δίνουν τα παιγνίδια μου όταν τα πετώ κάτω και τα ξαναζητώ. Και έτσι μαθαίνω πως όταν διεκδικείς κάτι, το κερδίζεις. Με κοιτάνε με αγάπη και μαθαίνω πως είμαι αποδεκτός και καλοδεχούμενος στον κόσμο αυτό. Είναι όλοι ήρεμοι στο σπίτι. Συζητάνε χωρίς ένταση και φωνές.

Και έτσι μαθαίνω πως οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν σύνδεση και επικοινωνία. Ενδιαφέρον και αποδοχή. Α! Δεν σας είπα και το καλύτερο... Ήρθε πάλι η γιαγιά μου. Την καταλαβαίνω! Πως να ζήσει χωρίς εμένα. Αφού είμαι ένας γλύκας. Φιλιά πολλά κόσμε!
#Ettore #babyboy #grandma #happiness #Amsterdam»

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Αγνώριστη η Πόπη Τσαπανίδου στα 16 της

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είναι μόνο μια κορυφαία παρουσιάστρια, αλλά και μια γοητευτική γυναίκα, με την ίδια μάλιστα να μας δείχνει πώς ήταν πριν από αρκετά χρόνια, στα 16 της, όταν ξεκινούσε τη δημοσιογραφική της καριέρα.

Πρόκειται για ένα ένα πορτρέτο της ίδιας ενώ κάλυπτε για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας στο Μακεδονία Παλλάς.

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου, η οποία σήμερα έχει κάνει μεγάλη τηλεοπτική ανατροπή με το Open, συνοδεύεται και από μια προσωπική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων γράφει: «Αν μπορούσα να μιλήσω στον 16χρονο τότε εαυτό μου, σήμερα, θα του έλεγα πως “στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ωραιότερη διαδρομή! Την διαδρομή της ζωής σου!”».

Δείτε εδώ πως ήταν στα 16 της!