Με στενό φούξια φόρεμα στο πλευρό του Τριαντάφυλλου - Η λαμπερή σπάνια εμφάνιση της Δήμητρας Σιαμπάνη

Full in love το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με στενό φούξια φόρεμα στο πλευρό του Τριαντάφυλλου - Η λαμπερή σπάνια εμφάνιση της Δήμητρας Σιαμπάνη

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε το παρών στην βάφτιση του παιδιού του Πέτρου Ίμβριου. Μαζί με τη σύζυγό του, Συράν Λελούδα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη έδωσαν στο γιο τους το όνομα Παναγιώτης. Νονοί του ήταν η αδερφή του τραγουδιστή Mυρσίνη και ο παιδικός του φίλος Κυριάκος Δημοσθένης - δείτε φωτογραφίες.

Από το πλευρό του Τριαντάφυλλου δεν θα γινόταν να λείπει η σύζυγός του, Δήμητρα Σιαμπάνη που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Η γιατρός η οποία δουλεύει σε νοσοκομείο, ενώ έχει και το δικό της ιατρείο, μπορεί να μην θέλει να απασχολεί τα media, ωστόσο, βρίσκεται πάντα βράχος δίπλα του ακόμη και μπροστά από τις κάμερες.

Η εμφάνιση της Δήμητρας Σιαμπάνη στο πλευρό του Τριαντάφυλλου

Η Δήμητρα Σιαμπάνη, επέλεξε να φορέσει ένα στενό φούξια φόρεμα, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.

Τριαντάφυλλος Δήμητρα Σιαμπάνη

Το love story τους

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 σε ένα καφέ μπαρ της Βάρκιζας και παρότι ο Τριαντάφυλλος της είπε στα πρώτα πέντε λεπτά ότι θα την παντρευτεί, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι.

«Η Δήμητρα είναι πανέμορφη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Την κυνηγούσα τρία χρόνια. Πήγαινα κάτω από τη Βάρκιζα στο Πόρτο Ράφτη κάτω από το σπίτι της συνέχεια. Δε με ήθελε καθόλου. Πήγαινα κάτω από το σπίτι της βράδυ. Έκανα τέτοια πράγματα. Είχα και ένα Pit bull χαμός γινόταν, αφού τη γλίτωσα…Έστελνα μηνύματα να κατέβει να τη δω, να τα πούμε. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρας.

Στη δέκατη φορά κατέβηκε. Καντάδα δε την έκανα αλλά τα τραγούδια μου της άρεσαν έτσι κι αλλιώς. Απλά επειδή σπούδαζε, ήταν εξωτερικό κτλ, δεν ήθελε να κάνει σχέση, ήθελε να είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της. Μετά από τρία χρόνια είπε το ναι. Έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση και περνάμε πολύ καλά. Δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου, μου λέει τη γνώμη της αλλά μέχρι εκεί» , είχε αποκαλύψει ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξη.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη ζωή τους ήρθε ο γιος του, ο Νικόλας που σήμερα είναι 5 χρονών και ο Τριαντάφυλλος καμαρώνει για εκείνον όσο τίποτα.