"Αποφάσισα να τα παρατήσω και να..." - Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας που προκάλεσε.. χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια φέτος έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει και του χρόνου, ωστόσο όλα τείνουν προς το "ναι".

Παρόλα αυτά, ο συνεργάτης της, Παύλος Σταματόπουλος, έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στα social media. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μια από τις ερωτήσεις ήταν αν θα του λείψει η συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η χιουμοριστική απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την συνεργασία της με τον Παύλο Σταματόπουλο

Ωστόσο, ο Παύλος Σταματόπουλος απόρησε και ρώτησε χιουμοριστικά αν ξέρει κάτι που δεν ξέρει, κάνοντας επισήμανση την Σίσσυ. Η παρουσιάστρια, από την μεριά της, απάντησε εξίσου χιουμοριστικά: "Αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να γίνω πριγκίπισσα"!

Η χιουμοριστική απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την συνεργασία της με τον Παύλο Σταματόπουλο

Η έκπληξη που δέχτηκε από τους συνεργάτες της η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής

Τη ονομαστική την γιορτή είχε στις 29/5 η Σίσσυ Χρηστίδου για αυτό και ξεκίνησε την εκπομπή της με αρκετά ανεβασμένη διάθεση.

Η όμορφη παρουσιάστρια όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε πολλές και γλυκές ευχές από τους συνεργάτες της ενώ αμέσως μετά την περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη, καθώς έφτασε μπροστά της μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

«Αυτή η παραγωγή είναι large και υπερβολική», είπε μεταξύ άλλων. «Αγαπημένη μου, σου εύχομαι να έχεις ό,τι επιθυμείς και να χαμογελάς συνέχεια. Είμαι πάντα δίπλα σου, σ’ αγαπώ πολύ, Νίκος Κοκλώνης», έγραφε η κάρτα.