Οι τελευταίες εξελίξεις με το ατύχημα του Ν. Παπαργυρόπουλου: «Δύο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα...»

Συνέβη στις διακοπές του στη Μήλο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οι τελευταίες εξελίξεις με το ατύχημα του Ν. Παπαργυρόπουλου: «Δύο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα...»

Ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μήλο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος έπεσε με τη μηχανή του και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει με δύο σπασμένα δάχτυλα και εγκαύματα σε χέρια και πόδια.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μέσω μίας ανάρτησής του ευχαρίστησε το προσωπικό του κέντρου υγείας για την περίθαλψη και όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day επικοινώνησε μαζί του για να μάθει νεότερα.

Όσα είπε ο Παπαργυρόπουλος στην Τσιμτσιλή για την κατάστασή του

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε πως μίλησε μαζί του και της ανέφερε πως οι πόνοι είναι αφόρητοι και δύσκολα γυρνά, προφανώς στις κινήσεις του, ενώ θα επισκεφτεί και άλλο γιατρό που ειδικεύεται σε τέτοια τραύματα για να επανεξετάσει την κατάστασή του, ενώ όλη η ομάδα του ευχήθηκε περαστικά και να είναι σιδερένιος.

Πριν λίγο διάστημα βρέθηκε και στην Αφρική...

O Nάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα τις ημέρες του Πάσχα, καθώς αποφάσισε να κάνει διακοπές και να ακολουθήσει παράλληλα τα θρησκευτικά ιδεώδη. Ο ηθοποιός φαίνεται να μη φοβήθηκε μετά την πολύ άσχημη εμπειρία, που είχε στην Ινδία και αυτή τη φορά ταξίδεψε μέχρι την Αφρική.

Στην Ουγκάντα λοιπόν, δεν πήγε μόνο για να χαρεί το εξωτικό μέρος αλλά με ένα βίντεο στο Ιnstagram μας έδειξε πως επισκέφτηκε την ορθόδοξη κοινότητα Αφρικής κουβαλώντας μάλιστα ο ίδιος, μπροστά - μπροστά τον σταυρό στην περιφορά του.