Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Δάκη - Συγγενείς και φίλοι θρηνούν τον αγαπημένο τραγουδιστή για τελευταία φορά

Άκρως συγκινητικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Δάκη - Συγγενείς και φίλοι θρηνούν τον αγαπημένο τραγουδιστή για τελευταία φορά

Η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί σε λίγα λεπτά και εκεί έχουν βρεθεί πολλά αγαπημένα πρόσωπα του τραγουδιστή, που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να γράψουν και να μιλήσουν δημόσια για το ταλέντο και τον ακέραιο χαρακτήρα του, για να τον αποχαιρετήσουν μία τελευταία φορά. Στο σημείο αυτό βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ώστε να μεταφέρει τα πρώτα πλάνα από την κατάσταση των κοντινών του, και όχι μόνο, ανθρώπων.

Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Δάκη

Συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες αφήνουν ένα λουλούδι πάνω στο φέρετρο του τραγουδιστή και φυσικά, όπως είναι ήδη γνωστό, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. Η συγκίνηση είναι χαραγμένη στα πρόσωπα όλων, όμως το γεγονός ότι ο ίδιος πάλεψε μέχρι τέλους και έφυγε χαμογελαστός δίνει κουράγιο και ελπίδα.

Η τελευταία επιθυμία του

Ο καλλιτέχνης πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή με τον καρκίνο, όμως νικήθηκε και έφυγε από τη ζωή την εποχή, που έχει ταυτιστεί με ασύλληπτες επιτυχίες του όπως το « Τόσα καλοκαίρια».

Σύμφωνα με σημερινό θέμα της εφημερίδας «Espresso» , ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολιζάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του δέκα ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το μη αναστρέψιμο της κατάστασής του. Είχε γίνει άλλωστε γνωστό το τελευταίο διάστημα πως ο ηθοποιός πάλευε με σοβαρά προβλήματα υγείας(Δείτε πόσα κιλά ζύγιζε αφού εισήχθη στο νοσοκομείο).

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο εκλιπών τραγουδιστής ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα για εκείνον και την κατάστασή του, επιθυμία που η εφημερίδα σεβάστηκε.

Η συνομιλία είχε ως εξής:

«Δάκη καλησπέρα, πώς τα πηγαίνεις με την ασθένειά σου;» είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντάει:

«Πώς να πηγαίνω ρε Νικόλα; Σχεδόν δέκα μήνες βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι. Τι καλά να πηγαίνω; Άθλια πηγαίνω και δεν ξέρω που θα βγάλει αυτό. Σε παρακαλώ, μη γράψεις τίποτα, γιατί δεν θέλω να στεναχωριέται ο κόσμος για μένα».

Αυτά δήλωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής αποδεικνύοντας πως μέχρι το τέλος της ζωής του το ήθος τον διέκρινε σαν άνθρωπο.