«Έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο! Χωρίσαμε αλλά...» - Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με το Γιώργο

Οι δηλώσεις της λίγες μέρες μετά τη ληστεία που της συνέβη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο! Χωρίσαμε αλλά...» -  Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με το Γιώργο

Όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη λίγες μέρες μετά τη ληστεία που της συνέβη

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.

Αυτό είναι το κατάστημα της Μαρίνας Πατούλη στην Μύκονο

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Μαρίνα Πατούλη. Έχοντας αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο, έχει ρίξει όλο το βάρος της στα επαγγελματικά, έχοντας βέβαια αφήσει χώρο και για τα προσωπικά, αφού διατηρεί όπως φαίνεται σχέση πολύ γνωστό σχεδιαστή.

Ο Βλάσης είναι και αυτό που την στηρίζει και τη βοηθά στο νέο της εγχείρημα. Η αγαπημένη Μαρίνα. άνοιξε το δικό της κατάστημα ρούχων στη Χώρα της Μυκόνου. Εκεί μπορείς να αγοράσεις τα ρούχα που σχεδιάζει αλλά και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών.

Όπως είδαμε μέσα από βίντεο, το κατάστημα της ονομάζεται "Marina Princess" και μοιάζει με παλάτι. Είναι όλο σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Στη διακόσμηση έχει μέχρι και αγάλματα.

Να σημειωθεί πως για να νοικιάσεις κατάστημα στη Χώρα της Μυκόνου, οι τιμές κυμαίνονται από 3.000 με 4.000 έως και μέχρι 15.000 ανάλογα με τα τετραγωνικά.