«Η συνέχεια θα είναι στο δικαστηρίο» - Η απάντηση της πλευράς του Φιλιππίδη στη Δροσάκη για το περιστατικό με τη Νίνου

Σχετικά με το επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η συνέχεια θα είναι στο δικαστηρίο» - Η απάντηση της πλευράς του Φιλιππίδη στη Δροσάκη για το περιστατικό με τη Νίνου

Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στο δικαστήριο μεταξύ της Λένας Δροσάκη και την Ελπίδας Νίνου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και μετά της δηλώσεις της ηθοποιού για το συμβάν, τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 31/5 θέλησε να δώσει η συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

Η δήλωση της συνηγόρου του Φιλιππίδη για τη Δροσάκη

«Οι δικηγόροι είναι για τα δικαστήρια και όχι για να στέλνουν δελτία τύπου. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Τα σκεπτικά των αποφάσεων δε γράφονται με τις δηλώσεις των δικηγόρων, ούτε με τα δελτία τύπου. Γράφονται με τα αποδεικτικά στοιχεία. Η συνέχεια λοιπόν θα είναι στην αίθουσα του δικαστηρίου με αποδεικτικά στοιχεία που είναι και πολλά» ήταν η δήλωση της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τι είχε αναφέρει από την πλευρά της η Λένα Δροσάκη

Την απάντησή της σχετικά με τα όσα υποστήριξε η Ελπίδα Νίνου, θέλησε να δώσει η Λένα Δροσάκη μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Η ηθοποιός λοιπόν υποστήριξε πως απλά περπατούσε στον διάδρομο και δε συνέβη κάτι τέτοιο.

«Με ρωτούν τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Τίποτε νέο ή διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες μέσα και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται.

Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μια ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς δε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, πόσο μάλλον στο πλαίσιο μιας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Όσοι έχουν την παραμικρή αμφιβολία ας έρθουν να το διαπιστώσουν από μόνοι τους. Θα μας βρουν όλους εκεί», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.