«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...» - Βούρκωσε η Στέλλα Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

Σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...» - Βούρκωσε η Στέλλα Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 31/5 από τότε που ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του. Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός, η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει χαθεί, ενώ και χθες η ίδια προχώρησε σε μια σπαρακτική απάντηση.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη για την συμπλήρωση 3 χρόνων από τότε που σκοτώθηκε ο Πάνος Ζάρλας

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», κατέληξε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα...»

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Παρασκευή 11/3 και επιτέλους ένιωσε πιο έτοιμη να αναφερθεί στον πρώην σύντροφο της, που δεν είναι πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα που γνωρίστηκε με τη Στέλλα μέσα στο παιχνίδι αγάπης power of love.

To μοντέλο δεν έκρυψε λεπτό την συγκίνηση της, θέλοντας να τονίσει ξανά την προσοχή, που πρέπει να δείχνουν όλοι όταν οδηγούν. Μπορεί ο καιρός να περνάει αυτό δε σημαίνει όμως πως πόνος συνηθίζεται ή ό,τι αλλάζει το τραγικό γεγονός.

«Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στο Power of Love. Όταν τον είδα μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολύ ωραίο για μένα αυτό που έζησα. Τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και τον αγαπώ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές, περνάω και από το σημείο. Παλιότερα είχα μια άρνηση και δεν ήθελα να το συζητάω δημόσια. Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Με προσέγγισαν φέτος για το Survivor, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια», είπε επίσης η Στέλλα Μιζεράκη.