Αγωνία έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 - Το πρώτο βίντεο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγωνία έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1 - Το πρώτο βίντεο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Σάστισαν όλοι το πρωί της Τρίτης 31/5 στην εκπομπή «Πρωινό», όταν τους ανακοινώθηκε on air ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα για βόμβα και θα έπρεπε άμεσα να εκκενώσουν τον χώρο (δείτε εδώ τι συνέβη). Φυσικά όλοι αναστατώθηκαν και η εκπομπή διεκόπη.

Το βίντεο του Γιώργου Λιάγκα μετά το τηλεφώνημα βόμβα

Λίγα λεπτά μετά όλοι οι εργαζόμενοι του Κάππα Studios προχώρησαν προς την αυλή, ώστε να είναι ασφαλής σε οποιοδήποτε συμβάν. Μάλιστα ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας έβγαλε βίντεο από τον χώρο και το κοινοποιήσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι έξτρα ανήσυχοι, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης συνομιλούν, χωρίς να είναι σε πανικό. Λίγη ώρα μετά μάλιστα το πρόβλημα λύθηκε και επέστρεψαν στα γραφεία τους.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά το τηλεφώνημα στο Πρωινό για βόμβα

Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα για βόμβα στο Πρωινό έγινε σήμερα 31/5, με αποτέλεσμα η εκπομπή να σταματήσει αμέσως και να μην επιστρέψει τελικά ποτέ.

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», ανέφερε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, ξεκίνησε να προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια, που ενδεχομένως να μην την δούμε του χρόνου στο Πρωινό, προχώρησε σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα δημοσίευσε μια selfie της μέσα από τα καμαρίνια, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Επιστροφή στο καμαρίνι, όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά μετά το τηλεφώνημα στο Πρωινό για βόμβα