«Από μέσα είμαι Ζωζώ Σαπουντζάκη» - Ο Άγγελος Παπαδημητρίου αποκαλύπτει για τo ρόλο του στους Στάβλους της Εριέττας Ζαίμη

Η σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Από μέσα είμαι Ζωζώ Σαπουντζάκη» - Ο Άγγελος Παπαδημητρίου αποκαλύπτει για τo ρόλο του στους Στάβλους της Εριέττας Ζαίμη

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Μίλησε για το Fort Boyard,την ταινία Dodo και για τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη, τη σειρά που τον έκανε γνωστό.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Παπαδημητρίου

«Με βλέπουν τότε από το Fort Boyard και λένε πες του να κάνει κάτι. Λέω τι να κάνω… και λέω χέρι μου. Μου λένε κάνε κάτι ακόμα και μόλις το κάνω έπεσαν 20 άτομα πάνω μου. Με βουτάνε και έκανα έξι σεζόν. Την πρώτη φορά λέω ρεζίλι θα γίνω, τι θέλω και μπλέκω; Μετά άρχισαν τα παιδάκια στο δρόμο κι έλεγαν ο σοφός, ο σοφός!», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Στην αρχή είπα όχι, δεν θα γίνει ποτέ», σημείωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Όσο για το ρόλο του στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη, «Από μέσα είμαι Ζωζώ Σαπουντζάκη, δεν εγκλωβίζομαι σε μία εικόνα, έχω ένα κέφι εσωτερικά. Ήρθε και με βρήκε ο Ρήγας και μου ζήτησε να παίξω. Φοβόμουν μήπως τον εκθέσω»

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Παπαδημητρίου

  • είναι ηθοποιός και σκηνογράφος
  • Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Όρνιθες (2016), Συρανό Ντε Μπερζεράκ (2010), Δεκαήμερο (2014), Βυσσινόκηπος (2015)
  • Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Όρνιθες ή πώς να γίνεις πουλί (2019), @9 - Στα εννιά - At Nine (2019), Dodo (2022).
  • Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002).