«Δεν έχει τελειώσει η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ» - Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει το τηλεοπτικό της μέλλον

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχει τελειώσει η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ» - Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει το τηλεοπτικό της μέλλον

Το πρωί της Τρίτης 31/5 η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για το τι θα συμβεί με το συμβόλαιό της στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο οι φήμες την θέλουν 100% να αποχωρεί από τον σταθμό του Παλαιού Φαλήρου και να την θέση της να παίρνει μια άλλη ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει το επαγγελματικό της μέλλον

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Καλά νιώθω. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Φαντάζομαι ότι πιο πολύ σκεφτόμαστε όλοι το καλοκαίρι και την ξεκούραση παρά αυτό το φορτίο. Είμαστε όλοι καλά.

Ήταν μια ανταγωνιστική χρονιά όπως είναι όλες. Και η ζώνη η δική μας είναι άκρως ανταγωνιστική, όμως νομίζω ότι με αξιοπρέπεια και ποιότητα ανταπεξερχόμαστε ακόμα. Ακόμα δεν έχω ανακοινώσει τι θα κάνω. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Πριν ανακοινώσει ο σταθμός στον οποίο βρίσκομαι τι θα κάνω ή τι δε θα κάνω, η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Όταν έρθει η στιγμή, θα πω και εγώ αυτά που ετοιμάζομαι να κάνω.

Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ δεν έχει κλείσει ακόμα. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα μπορώ να έχω μια πλήρη εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, για να είμαι εδώ και να τιμώ το συμβόλαιό μου, πάει να πει ότι είμαι καλά,.. Στο τηλεοπτικό κομμάτι ζυγίζω πολύ περισσότερο τα πράγματα που θα μου ταίριαζαν. Ποτέ δε λέω “όχι” σε κάτι που θεωρώ ότι θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το τέλος του Love it και της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της, ενώ οι παρουσιαστές ήδη έχουν υπογράψει με την επόμενη επαγγελματική τους στέγη. Ωστόσο για κάποιους ακόμα το τοπίο παραμένει θολό. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει επιβεβαιώσει ότι σταματά η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αλλά όλα δείχνουν πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να συνεχίσει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπής της για το τηλεοπτικό της μέλλον. Και μπορεί να μhν αποκάλυψε κάποια νέα συνεργασία, αλλά ανακοίνωσε και επίσημα το πότε θα ρίξει αυλαία το «Love It» και εκείνη θα αποχαιρετήσει το κανάλι που την έφερε από την Κρήτη στην Αθήνα΄.

«Το Love It θα κερδίσει ένα ταξίδι 15 Ιουλίου που θα κλείσει η σεζόν, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από διακοπές. Φέτος μου έχουν λείψει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.