Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Ζαχαράτο - Η απώλεια που τον συγκλόνισε

Η κοινοποίηση του στο Ιnstagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Ζαχαράτο - Η απώλεια που τον συγκλόνισε

Τις τελευταίες ώρες ο καλλιτεχνικός χώρος έχει συγκλονιστεί μετά από μια δυσάρεστη είδηση που έχει κατακλύσει τα μέσα και αφορά στο όνομα στου Δάκη. Ο λατρεμένος τραγουδιστής έχασε τη μάχη με τη καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 29/5.

Τραγουδιστές και ηθοποιοί έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με πολύ γλυκά μηνύματα μιας και ο χώρος μετά τον θάνατο του θα είναι λίγο πιο φτωχός. Με τη σειρά του λοιπόν, και ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποχαιρετώντας τον με μια φωτογραφία του και ένα μήνυμα από καρδιάς.

Το μήνυμα του Τάκη Ζαχαράτου για τον θάνατο του Δάκη

«Καλό ταξίδι λατρεμένε μας», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δάκης

«Ήταν ένας άνθρωπος...»

Στην εκπομπή Αταίριαστοι εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 15/3 ο Τάκης Ζαχαράτος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Strangers in the night” που θα δοθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς.

Ο ίδιος θα πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη παράσταση προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από αυτή, να πάνε σε παιδάκια στην Ουκρανία αλλά και θερμοκοιτίδες. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε πως θέλει να αφιερώσει την παράσταση αυτήν στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δυνατός και πάντα μου έλεγε να μη σταματάω ποτέ, θα του αφιερώσω αυτή την παράσταση. Θέλω πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος να τη δει… Θα είναι μια βραδιά που πέρα από τον ιερό σκοπό που έχει, θα μας βοηθήσει να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί έχει παγώσει το αίσθημα.

Θέλω λοιπόν, μέσα από αυτή την παράσταση να ξαναζεστάνουμε τις καρδιές μας, να αγαπηθούμε, να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να γελάσουμε, να ξανασυνδεθούμε. Ζούμε μια εποχή που ενώ έχουμε τόσα μέσα για να συνδεόμαστε, είμαστε αποξενωμένοι από τη χαρά και τους ανθρώπους γύρω μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος.