Στιγμές ευτυχίας για τον Δημήτρη Λάλο - Full in love στην αγκαλιά της γυναίκας του

Είναι πολύ ταιριαστοί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Δημήτρη Λάλο - Full in love στην αγκαλιά της γυναίκας του

Ο Δημήτρης Λάλος είναι χωρίς αμφιβολία ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός, που κατά κοινή ομολογία η φετινή επιτυχία του στο Σασμό τον απογείωσε και τον έκανε ακόμα περισσότερο αγαπητό και στο κοινό, που δεν τον είχε γνωρίσει ακόμα.

Με την προσωπική του ζωή η αλήθεια είναι πως δε θέλει να απασχολεί ιδιαίτερα, σε κάθε περίπτωση όμως έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς με τη σύζυγό του έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Να τονίσουμε εδώ, πως αποτελούν ζευγάρι ηθοποιός, αφού και η γυναίκα του προέρχεται από τον ίδιο κλάδο.

Με μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία του, που δημοσίευσε η ίδια και ο Λάλος την έκανε repost αντιλαμβανόμαστε το πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί είναι και πως ο έρωτας τους δε σβήνει αλλά ίσα ίσα φουντώνει.

Ο Δημήτρης Λάλος με τη γυναίκα του

Δημήτρης Λάλος

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τις εκφράσεις θαυμασμού που δέχεται

Ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» το βράδυ της Τρίτης (11/01) και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εκφράσεις θαυμασμού που δέχεται, μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Σασμός», όπου πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός, που είναι παντρεμένος με την γοητευτική ηθοποιό Ελένη Μαυρίδου, απάντησε στο αν η εξωτερική εμφάνιση καθορίζει την πορεία ενός ηθοποιού, αναφέρθηκε στην αγάπη που λαμβάνει από Κρητικούς και σε ένα αστείο περιστατικό με μια γυναίκα Ρομά.

«Πιστεύω πως η ομορφιά είναι διαφορετικό πράγμα από τη γοητεία. Η προσωπικότητα είναι αυτή που φέρνει την ομορφιά, το κάλλος. Το τι είμαστε είναι ένα χωράφι που θέλει κάθε μέρα όργωμα και αν δουλέψεις το μέσα σου είσαι και όμορφος, ευπαρουσίαστος. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται ένα ωραίο πρόσωπο και του αρκεί αυτό. Για τον εαυτό μου δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφος. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνω τώρα είναι από όλο το φάσμα, γυναίκες, άντρες, παιδιά.

Είχα συναντήσει μια γυναίκα Ρομά κάποια στιγμή και μου λέει εσύ είσαι ο Κρητικός έρωτας; Αυτό ήταν το πιο ωραίο που έχω ακούσει» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.