Η Καίτη Γαρμπή πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και "έριξε" το instagram

Δεκάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Καίτη Γαρμπή πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και

Η Καίτη Γαρμπή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. (Δείτε εδώ το throwback που είχε κάνει για την συμμετοχή της στη Eurovision)

Έτσι λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή.

Μεταξύ άλλων πόζαρε ως μαθήτρια ενώ στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πώς, έγινε πώς, άναψε ρόζ, κι ήρθαν τα πάνω κάτω @kostastournasofficial η «Επανάσταση» από το δίσκο μας Απλά τα πράγματα! Το φούξ…το χρώμα!».

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή κάνει throwback με μία ανάρτηση - Η μόνη έγχρωμη φωτογραφία από το "Ξυπόλητη χορεύω"

Η Καίτη Γαρμπή είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz, που πάντα λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς περιστροφές αλλά και δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί. Η τραγουδίστρια που όπως βλέπουμε και σε άλλες αναρτήσεις της μιλάει με λόγια αγάπης για τον σύζυγό της πολύ συχνά, αυτή τη φορά ανέβασε μια throwback φωτογραφία από τα γυρίσματα για το κλιπ «Ξυπόλητη Χορεύω» και οι φαν της παραλήρησαν στο Instagram.

«Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ “Ξυπόλητη χορεύω”.

Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα!

Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε! Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας «Κιλοτίνα» παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω», έγραψε η Ελληνίδα σταρ μεταξύ άλλων.