"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα 3 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Ζητώ πάλι, στη μνήμη του παιδιού μου, να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τρία χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Πάνος Ζάρλας στην άσφαλτο καθώς ήταν 31 Μαΐου του 2019. Ο ίδιος ξέφυγε της πορείας της στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου και προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, όπου λίγο αργότερα έχασε την ζωή του ακαριαία.

Έτσι, η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου με την συγκεκριμένη αφορμή θέλησε να κάνει μια έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό προκειμένου να βοηθήσουν έναν 22χρονο καθώς από την ηλικία των 11 ετών αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα δεξιού μηριαίου οστού. Χθες η Στέλλα Μιζεράκη η ίδια προχώρησε επίσης σε μια σπαρακτική απάντηση.

Η συγκινητική ανάρτηση της Στέλλας Νικολάου

«Φίλοι του Πάνου, πριν τρία χρόνια αποχαιρετήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα και με το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε αντί στεφάνων, βοηθήθηκε ένα παιδί να έχει μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Σήμερα ζητώ πάλι, στη μνήμη του παιδιού μου, να βοηθήσουμε ένα νέο παλικάρι ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα του.

Ένας καφές λιγότερος για εμάς, ένα βήμα ζωής περισσότερο για εκείνο!!! Έχει αποδειχθεί ότι όλοι μαζί μπορούμε

Ευχαριστώ και εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο! Όλοι μαζί μπορούμε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την περιπέτεια του 22χρονου τώρα νέου, που από 11 χρονών μαθητής τότε σε Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα δεξιού μηριαίου οστού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του νέου, είχε παρθεί η απόφαση στις 15/4/2022 ημέρα Παρασκευή, να πραγματοποιηθεί ο ακρωτηριασμός του κάτω δεξιού μέλους ο οποίος και έγινε. Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, μαζί με ένα περιληπτικό ιατρικό ιστορικό για τη πορεία της υγείας του νεαρού.»

«Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν...»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 31/5 από τότε που ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του. Με αφορμή το θλιβερό αυτό γεγονός, η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με την ίδια ακόμα να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει χαθεί.

«Σαν χθες μου φαίνονται αυτά τα τρία χρόνια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει τόσα πολλά. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και να είναι σαν να τους είχες δει πριν μία ώρα

Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει, όταν γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Τον έχω εικόνα πάντα με το χαμόγελο και αυτό δεν σβήνετε. Πηγαίνω στην εκκλησία και ανάβω κερί και στο μνήμα αφήνω ένα λουλούδι. Είναι επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός», κατέληξε η Στέλλα Μιζεράκη.