Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται σήμερα (1/6) η δίκη με την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Λιγνάδης:  Συνεχίζεται σήμερα (1/6) η δίκη με την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο σύμφωνα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» καθώς σήμερα (1/6) αναμένεται να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσά τους είναι και ο Νίκος Σίγμα.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές σχετικά με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ακόμη και η πρώην σύντροφός του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, λοιπόν, φάνηκε να είναι αντίθετη με τις ερωτήσεις που της έθεσε ο δικηγόρος σχετικά με τα email που είχε στείλει η ίδια στον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν δίστασε να το δείξει. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να τρέμουν τα πόδια της, ενώ ήταν καταβεβλημένη συναισθηματικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

«Μου είχε παραδεχθεί ότι είχε σχέσεις με ανήλικα αγόρια»

Οι εξελίξεις στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια όπου τον "καίνε" για τα καλά. Να τονίσουμε πως ο ίδιος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για βιασμούς τριών ανηλίκων ανδρών και ενός ενήλικα.

Ωστόσο, μια νέα κατάθεση "φωτιά" ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω το πρωί της Παρασκευής (27/5) καθώς μάρτυρας η οποία διατηρούσε για ένα διάστημα ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος της είχε παραδεχθεί ότι διατηρούσε σχέσεις με ανήλικα αγόρια, ενώ και η ίδια, όπως είπε, τον είχε συναντήσει στην Πάρο με έναν νεαρό ηλικίας 16 ετών.

Αρχίζοντας την κατάθεσή της η μάρτυρας είπε πως γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο το 2000 στην Πάτρα και διέκοψε κάθε επαφή μαζί του το 2016. Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε, όπως ανέφερε, σε παράσταση και έκτοτε η ίδια διατήρησε φιλική σχέση μαζί του καθώς και εκείνη ενδιαφέρονταν για το θέατρο. Η μάρτυρας τόνισε πως αργότερα, το 2004, η σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη εξελίχθηκε σε ερωτική.

«Το 2004 ήρθε στη Πάρο με ένα αγόρι, ήμουν εκεί με την οικογένειά μου, υπήρξε διένεξη. Πέρασε ένας χρόνος, ξαναήρθαμε σε επαφή. Πιεζόμουν από την συμπεριφορά του, ήταν χειριστικός. Μετά σταματήσαμε να μιλάμε μέχρι το 2016 μου ξαναζήτησε επαφή, όμως του είπα ότι ακούγονται άσχημα πράγματα για σένα ότι συναναστρέφεσαι με νεαρά αγόρια».