''Προσπαθω να...'' - Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day»

Γιατί ξέσπασε στους συνεργάτες της η γνωστή παρουσιάστρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Προσπαθω να...'' - Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day»

Αναστάτωση, γέλια και...νεύρα προκάλεσε ένα τηλεφώνημα που έλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 1/6. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να μείνει σοβαρή καθώς την κάλεσε ένα πρόσωπο άξιο σεβασμού, ωστόσο οι συνεργάτες της με πρωτεργάτη τον Κώστα Φραγκολιά ξέσπασαν σε γέλια.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της άλλωστε αλλά και η ίδια έχουν κάθε λόγο να είναι ευδιάθετοι αφού, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα τα νούμερα του Happy Day έκαναν τη διαφορά(δείτε εδώ τη μεγάλη αύξηση που σημείωσε στα νούμερα).

Ποιος τηλεφώνησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η γνωστή παρουσιάστρια έλαβε ένα...απροσδόκητο μάλλο τηλεφώνημα, από τον Πατέρα Χρήστο, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο της Λέσβου. Ο πάτερ μη γνωρίζοντας ότι η ίδια βρίσκεται στην εκπομπή, ήθελε να συζητήσουν για μια γιορτή. Η ίδια τον ευχαρίστησε και του υποσχέθηκε να τον βγάλει στον αέρα την ώρα του Βερύκιου.

Τόσο την ώρα του τηλεφωνήματος όσο και μετά οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να την πειράζουν, αφού απόρησαν με το γεγονός ότι εκείνος δεν γνωριζε ότι η ίδια είναι στον αέρα εκείνη τη στιγμή.

Η ίδια πάντως φάνηκε κάπως εκνευρισμένη και απάντησε:

«Προσπαθώ να μείνω σοβαρή σε ένα τηλεφώνημα και εσείς γελάτε, ντροπή! Μην διακωμωδείτε θέματα πίστης, είναι ένας πολύ πεφωτισμένος άνθρωπος που δεν βλεπει τηλεόραση για να γνωρίζει τα ωράριά μου».

Και συνέχισε δίνοντας πληροφορίες για τον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη:

«O Ταξιάρχης είναι πολύ θαυματουργός, λέγεται ότι όταν κατεβαίνει και κάνει θαύματα ακούγονται τα βήματά του. Για αυτό και σου δίνουν παντοφλάκια για το θόρυβο. Έχει και ο Βερύκιος, υποσχέθηκα στον Πατέρα Χρήστο να τον βγάλω αύριο στην εκπομπή του να μας μιλήσει για μια γιορτή».

Γονατιστή στον Ταξιάρχη με τον Θέμη Σοφό η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η αλήθεια για το τέταρτο παιδί

Η πίστη τους στον Θεό, τόσο της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσο και του Θέμη Σοφού, είναι μεγάλη γι' αυτό και το ζευγάρι δεν παραλείπει να επισκέπτεται αρκετά συχνά είτε τη Μονή του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη είτε τη Μονή του Ταξιάρχη Μανταμάδου στη Μυτιλήνη. Μάλιστα, στην τελευταία βρέθηκαν οι δυο τους προκειμένου, για ακόμα μία φορά, να εκπληρώσουν το τάμα που έχουν κάνει για τον γιο τους Γιάννη Εφραίμ, αλλά και για να προσκυνήσουν με πίστη και ευλάβεια στο μοναστήρι, παίρνοντας την ευχή του πατέρα Χρήστου Τσιτμηδέλλη.

Το YOU εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της παρουσιάστριας και του συζύγου της στο νησί. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνη οικογενειακά επισκέπτεται τη Μυτιλήνη, αφού εκεί βάφτισε πριν από 4 χρόνια τον γιο της, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το YOU, λέγοντας τότε χαρακτηριστικά: “Βρεθήκαμε στο μοναστήρι μόλις 20 άτομα, ήταν ένα τάμα που είχαμε απέναντι στον Θεό και δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι έχουν συνεχόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να πηγαίνουν συχνά στο νησί για το τάμα τους -ίσως είναι η μοναδική φορά που το ανέβαλαν για μερικά χρόνια λόγω covid- και με την πρώτη ευκαιρία βρέθηκαν εκεί, όπου σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης και ευλάβειας παρέμειναν για μία μέρα. “Η πίστη είναι ένα απάνεμο λιμάνι και ένα φως στην άκρη του κάθε δρόμου”, λέει η παρουσιάστρια, ενώ ο Πατέρας Χρήστος Τσιμτηδέλλης τής έδωσε την ευχή του και είπε με τη σειρά του: “Εύχομαι ο Ταξιάρχης να είναι κοντά σε εκείνη και στην οικογένειά της, χαρίζοντας τους υγεία, χαρά και ευτυχία”.