«Όλοι είμαστε γνωστοί, ήταν...» - Η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον γυμναστή που αυτοκτόνησε στην Θεσσαλονίκη

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Πρωινού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όλοι είμαστε γνωστοί, ήταν...» -  Η σχέση της Φαίης Σκορδά με τον γυμναστή που αυτοκτόνησε στην Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις με την αυτοκτονία γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη 31/5, μέσα στο γυμναστήριό του. Τη συγκεκριμένη είδηση της αυτοκτονίας του 50χρονου συζήτησαν το πρωί της Τετάρτης 1/6 στο Πρωινό.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια, ωστόσο λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον γυμναστή

Πιο συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο άτυχος άνδρας ήταν γυμναστής δικών της ανθρώπων, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από το αποτρόπαιο γεγονός καθώς δεν πίστευαν αυτό που συνέβη.

«Επειδή στη Θεσσαλονίκη όλοι είμαστε γνωστοί... Ήταν γυμναστής πολύ δικών μου ανθρώπων, πολύ γνωστός, συμπαθής και εργατικός. Όλοι έχουν σοκαριστεί» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Η γυναίκα που φέρεται να του άρπαξε 500.000 ευρώ

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο άτυχος 50χρονος στο γράμμα που άφησε πίσω του πριν κάνει την μοιραία πράξη και δώσει τέλος στη ζωή του, αναφέρθηκε σε κυκλώματα μαστροπείας, με συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών, ενώ κάνει και μία νύξη στην πρώην σύντροφό του και στο πως διαπαιδαγωγούσε την κόρη της.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το Mega ο άνδρας, αναφερόταν σε μία γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση και όπως υποστήριζε τον είχε εξαπατήσει, αρπάζοντάς του 500.000 ευρώ ενώ άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον που τους γνωρίζουν φαίνεται ότι έχουν καταλάβει σε ποια γυναίκα αναφέρεται.

Στο μήνυμά του περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του. Ανατριχιαστικά είναι και όσα λέει για τις προτροπές της συγκεκριμένης γυναίκας στην κόρη της, προκειμένου η νεαρή κοπέλα να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι στα οποία θα βρίσκονταν και παιδιά εύπορων οικογενειών.

Ήδη γνωστοί και φίλοι από χθες το βράδυ αφήνουν έξω από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή λουλούδια και σημειώματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του γυμναστή. Πριν από λίγο, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι γνωστοί του και άναψαν κεράκια, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Ανάμεσα στα σημειώματα, ξεχωρίζει ένα το οποίο γράφει: «Θα τα πούμε από κοντά. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν εσύ»!