Θα πάρει τη θέση των Άγριων Μελισσών - Ποια κορυφαία ηθοποιό "πλευρίζουν" για νέα σειρά του Αντ1

Συζητιέται πολύ

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θα πάρει τη θέση των Άγριων Μελισσών  - Ποια κορυφαία ηθοποιό

Λίγο πριν ρίξουν αυλαία τα τηλεοπτικά προγράμματα αυτής της σεζόν , ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις των καναλιών για όσους πρόκειται να έρθουν ή να φύγουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο κανάλι του Αμαρουσίου, μιας και στον Αντ1 με πυρετώδεις ρυθμούς γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για την νέα σειρά που όπως σχεδιάζεται, θα πάρει τη θέση των «Άγριων Μελισσών», ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί και άλλη μία νέα σειρά.

Ποια ηθοποιό προσεγγίζουν για τη νέα σειρά του Αντ1

Η «Μάγισσα», όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της, αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν και πρόκειται για μία σειράς εποχής όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες. Μάλιστα η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, που ηγούνται του σεναρίου, μελετούν τους ρόλους για τη νέα σειρά προκειμένου να ξεκινήσουν τα πρώτα κάστινγκ.

 Ποια κορυφαία ηθοποιό 'πλευρίζουν' για νέα σειρά του Αντ1

Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που θέλουν να δουν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού, μία εκ των κορυφαίων Ελληνίδων ηθοποιών αλλά και ο Γιώργος Γάλλος, ένα πρόσωπο που είδαμε μεταξύ άλλων και στις Άγριες Μέλισσες την περσινή σεζόν.

Νέα αρχή για πασίγνωστο ηθοποιό - Πάει στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος της Τούρτας της Μαμάς

Μια νέα κωμική σειρά σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 για την προσεχή σεζόν, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει ένας αγαπημένος ηθοποιός και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κόκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο Κώστας Κόκλας, που αποδεσμεύεται από την ΕΡΤ μετά το τέλος της Τούρτας της Μαμάς, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ενταχθεί στην οικογενειακή κωμωδία του ΑΝΤ1, που θα πατά στο δίπολο "πλούσιοι και φτωχοί".

undefined

Η σειρά βασίζεται σε ρωτικό φορμάτ μυθοπλασίας, με τίτλο "The Ivanovs vs The Ivanovs" και αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών που έχουν το ίδιο επώνυμο αλλά διαφορετικό οικονομικό status και μαθαίνουν ότι πριν από 16 χρόνια έγινε μπέρδεμα στο μαιευτήριο και πήραν ο ένας το παιδί του άλλου. Η υπόθεση θα τους οδηγήσει σε μια τρελή συγκατοίκηση. Την παραγωγή της σειράς υπογράφει, η Tanweer, ενώ το σενάριο θα διασκευάσουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.