MasterChef 6: «Παιδιά, κουράστηκα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελπίδας Μορφούλη μετά την αποχώρησή της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Παιδιά, κουράστηκα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελπίδας Μορφούλη μετά την αποχώρησή της

Το MasterChef 6 είναι πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση αυτού του κύκλου, καθώς μετά την αποχώρηση της Ελπίδας Μορφούλη, απέμειναν δύο παίκτες που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το τεράστιο έπαθλο. Μάλιστα, η μία από αυτούς, Καλλιόπη Μπεζαντέ, συγκίνησε με το μήνυμά της στην κάμερα της εκπομπής.

Η παίκτρια, όμως, που αποχώρησε βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Τετάρτης 1/6, και μίλησε για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι, αλλά και για την χθεσινή (31/5) εξέλιξη. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς μετά την επιστροφή της στην πραγματικότητα, είναι το γεγονός πως δεν πληγώθηκε που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Και τον λόγο αυόν εξηγεί παρακάτω.

Οι δηλώσεις της Ελπίδας Μορφούλη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 6

«Παιδιά, κουράστηκα, αλήθεια. Ήταν αυτό που λες έχω φτάσει μέχρι εδώ, έχω κάνει μία φανταστική πορεία για μένα, γιατί και ο καθένας μπήκε με διαφορετικό στόχο μέσα στο παιχνίδι. Εμένα ο στόχος μου δεν ήταν ποτέ να το "σηκώσω". Ερχόταν η ιδέα του "ωχ φτάνω κοντά, μωρές λες" και τέτοια, αλλά εμένα ο στόχος μου ήταν να ξεθάψω όνειρα και το πέτυχα», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην αρχή όταν δήλωσα συμμετοχή, είπα "θα πάω θα το σηκώσω" και όλα αυτά, αλλά όταν είδα όλους τους συμμετέχοντες, όλα τα παιδιά που βγήκαν απ' τα εστιατόρια, τα πιάτα που φτιάχνανε, λέω "που πας;"», συμπλήρωσε.

Το Twitter "λυτρώθηκε" με τους δυο φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Οι χρήστες του Twitter δεν έχουν χάσει επεισόδιο για επεισόδιο μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Τόσο η Καλλιόπη Μπεζαντέ όσο και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έχουν κλέψει για τα καλά τις καρδιές τους μιας και η αποθέωσή τους στα social είναι γεγονός.