«Μόνη σου το περνάς αυτό...» - Η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογείται για τις εξωσωματικές της

«Δεν το έβαλα κάτω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μόνη σου το περνάς αυτό...» - Η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογείται για τις εξωσωματικές της

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6, και μίλησε για το ταξίδι της μητρότητας για το οποίο πάλεψε πολύ μέχρι να το καταφέρει. Η ίδια προσπάθησε τρεις φορές με εξωσωματική για να μπορέσει να μείνει έγκυος και από τη στιγμή που εκπλήρωσε το όνειρό της, πλέον μιλάει για να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες εκεί έξω γι' αυτό. Για το ίδιο θέμα μίλησε ξανά αρκετό καιρό πριν.

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μία γυναίκα που έχει ανθρώπους δίπλα της που την στηρίζουν σε κάθε βήμα και απόφασή της, η διαδικασία που πέρασε είναι πολύ δύσκολη και φέρνει πολύ μοναξιά, καθώς δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν το ζει να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλου για την μητρότητα

«Προσπάθησα τρεις φορές και ήταν δύσκολη περίοδος πολύ. Δεν ξέρω πως άντλησα αυτή τη δύναμη, γιατί, μπορεί να έχεις φίλους, ανθρώπους που σ' αγαπάνε δίπλα σου, αλλά μόνη σου το περνάς αυτό. Ήταν τέτοια η θέλησή μου και τέτοια η πίστη μου σ'αυτό που δεν το έβαλα κάτω.

Δηλαδή έλεγα "αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μετά, αλλά θα γίνει". Γιατί δεν μου είχαν πει ότι είναι απαγορευτικό. Μου είπαν ότι είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη φορά που άκουσε πως η προσπάθεια απέτυχε, απάντησε πως "έπεσε": «Πολύ κλάμα και με πέτυχε στον δρόμο να οδηγώ το αυτοκίνητο μόνη μου. Σταμάτησα και έκλαιγα. Και μετά λέω "τελείωσε τώρα, πάμε στο επόμενο βήμα"» και με την ίδια υπομονή αντιμετώπιζε τις αποτυχίες κάθε φορά.

«Δεν το χωρά ανθρώπινος νους πως...»

Θλίψη και πόνο έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μετά τη σύλληψη της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση την Τετάρτη 30/3 .

Οι αντιδράσεις στα social media είναι πολλές με τις περισσότερες να προέρχονται από εκείνες τις μητέρες που είτε προσπαθούν να κάνουν, είτε έχουν προσπαθήσει πολύ για να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό και δε θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι θα έκαναν κακό στα παιδιά τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες εξωσωματικής που είχε κάνει μέχρι να καταφέρει να αποκτήσει το γιο της, μέσα από μία ανάρτηση μιλά για την υπόθεση και τοποθετείται.

«Έκανα τρεις εξωσωματικές για να κάνω τον γιο μου! Πόσες γυναίκες έχουμε βασανιστεί για να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι! Και πόσες προσπαθούν ακόμα… Και αυτή η μάνα σκότωσε τα τρία της παιδιά… Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου για την Πάτρα