Έχει κάνει πάταγο στο Tik Tok - Με ελληνικούς και περσικούς στίχους το νέο τραγούδι του Μαζωνάκη

Θα μας ξεσηκώσει το καλοκαίρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει κάνει πάταγο στο Tik Tok - Με ελληνικούς και περσικούς στίχους το νέο τραγούδι του Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φροντίζει και τα νέα που γίνονται γνωστά τελευταία σχετικά με το όνομα του είναι μόνο ευχάριστα. Μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή του τις Κάννες για τη συμμετοχή του σε ταινία, βγάζει νέο και άκρως εντυπωσιακό τραγούδι.

Για το καλοκαίρι του 2022 έκανε μια ανατρεπτική συνεργασία κυκλοφορώντας single με τον πολύ επτυχημένο στο εξωτερικό τραγουδιστή, τον Arash. Οι δύο τους οπτικοποίησαν το Boro - boro και το πρώτο άκουσμα από το video, που κυκλοφόρησε στο Tik tok μας ξεσήκωσε. Με ελληνικούς και περσικούς στίχους, το κομμάτι αυτό αναμένεται να γίνει hit και να ακουστεί σε όλα τα μαγαζιά της χώρας και όχι μόνο.

Κυκλοφόρησε απόσπασμα από το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη

Στο κόκκινο χαλί ο Μαζωνάκης

Με ευχάριστη ατμόσφαιρα και με έντονο ελληνικό χρώμα το 75ο Φεστιβάλ, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει σήμερα 24/5 το παρών με την ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη», όπως είχαμε αναφέρει πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr.

Με μεγάλο ενθουσιασμό που ο κόσμος μπορεί να δει και πάλι τις ταινίες στις αίθουσες, να βολτάρει στην Κρουαζέτ και να παρίσταται στα πάρτι χωρίς μάσκες το 75ο Φεστιβάλ Καννών, κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Κόκκινα χαλιά, ο Τομ Κρουζ να τα δίνει όλα για την προώθηση του “Maverick”, η Σάρον Στόουν να χάνει το φουστάνι της και την Ελλάδα να είναι φέτος στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ: πέρα από το παραδοσιακό πάρτι του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, που ήταν, όπως λένε όλα τα πηγαδάκια στις Κάννες, το πιο πετυχημένο όλων αφού κράτησε μέχρι πρωίας με το κέφι να μην εξαντλείται μόνο στον χορό και τα τραγούδια, η Ελλάδα έχει την τιμητική της με κάθε τρόπο, αναφέρει το protothema.gr

Ειδικά φέτος η χώρα μας δίνει το παρών με ταινίες αλλά και ως η χώρα, όπου γυρίστηκαν εμβληματικές ταινίες όπως το πολυσυζητημένο και υποψήφιο “Crimes of the Future” του Ντέβιντ Κρόνεμπεργκ με τους Βίγκο Μόντερσεν, Λέα Σειντού και Κρίστεν Στιούαρτ καθώς γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα μέρη μας και μάλιστα με Έλληνα συμπαραγωγό τον Πάνο Παπαχατζή, το οποίο προβλήθηκε χτες στις Κάννες με ένα παρατεταμένο standing ovation.

Την Τρίτη 24/5 αναμένεται να προβληθεί, στην εβδομάδα κριτικής και στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους η ταινία της Εύης Καλογηροπούλου “Στον Θρόνο του Ξέρξη” ύστερα από ανάθεση του Onassis Culture, μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή ταινία, γεύση από την οποία είχαμε πάρει πέρυσι κατά την προβολή του έργου “Ανήκω σε Μένα”, ένα έργο σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση σε μια πολύ ιδιαίτερη προβολή στο Πεδίο του Άρεως.

Εκεί με την πρωταγωνιστική αύρα του Μαζωνάκη, ο οποίος φόρεσε την εργατική φόρμα για να προβάλει ένα διαφορετικό νεορεαλιστικό τοπίο από την Ελλάδα, είχαμε δει ένα προοίμιο της ταινίας που θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα στις Κάννες με φόντο την εργασιακή δυστοπία των ναυπηγείων του Περάματος.