Μετά από 12 χρόνια και 2 παιδιά απίστησε και έφυγε από το σπίτι - Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι

Τι συνέβη με το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μετά από 12 χρόνια και 2 παιδιά απίστησε και έφυγε από το σπίτι - Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι

Κρίση φαίνεται να περνάει ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz. Οι φήμες ότι μετά από τόσα χρόνια γάμου και δύο παιδία ο άντρας απάτησε τη γυναίκα έχουν φουντώσει. Πρόκειται για πασίγνωστη τραγουδίστρια του παγκόσμιου στερεώματος και άσσο της «στρογγυλής θέας» που γνωρίστηκαν το 2010 στα πλαίσια του Mundial.

Τα ισπανικά μέσα πήραν φωτιά γύρω από τις φήμες και φρόντισαν να μάθουν τα πάντα γύρω από τα συννεφα στη σχέση του ζευγαριού που δεν φαίνεται να υποχωρούν σύντομα. Πλούσια σε χωρισμούς φαίνεται να είναι η τελευταία περίοδος καθώς τόσο στη διεθνή όσο και στη εγχώρια showbiz οι ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη (Δες εδώ ποιο πασίγνωστο μοντέλο απίστησε στο σύντροφό της).

Χωρίζουν Σακίρα και Πικέ;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ισπανικού μέσου, «El Periodico» και την εκπομπή «Mamarazzis» η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάσταση, καθώς η Κολομβιανή σταρ τον έπιασε να την απατάει με άλλη γυναίκα και τον παράτησε.

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους. Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ίμπιζα, η Σακίρα είχε μαζί της τους δύο γιους της Σάσα και Μίλαν και όχι τον Πικέ, κι έδειχνε λυπημένη και πεσμένη. Τώρα ξέρουμε το γιατί», ανέφερε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει στο σπίτι που έμενε όταν ήταν εργένης αλλά δεν τον έχει πάρει από κάτω, καθώς νοικάζει δωμάτια με τον Ρίκι Πουτς σε διάσημα κλαμπ της Βαρκελώνης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Από την πλευρά της η 45χρονη σταρ του έχει «αφιερώσει» το πιο πρόσφατο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω), οι στίχοι του οποίου μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία...

Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Πικέ είναι σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka». Σημαδιακό ότι είναι γεννημένοι την ίδια ημέρα με δέκα χρόνια διαφορά. Στις 2 Φεβρουαρίου το 1977 η Σακίρα, στις 2 Φεβρουαρίου 1987 ο Πικέ. Πριν από τη γνωριμία τους, η Σακίρα ήταν σε σχέση από το 2000-2010 με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Τον Ιανουάριο του 2011 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια δήλωση στην ιστοσελίδα της Σακίρα, στην οποία έγραφαν ότι έλαβαν την απόφαση τον Αύγουστο του 2010. Ο Πικέ, στις φήμες ότι ήταν η αιτία χωρισμού απαντούσε: «Είμαστε μόνο φίλοι» και «δεν ξέρω τίποτα για τον χωρισμό».

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Νούρια Τομάς, όταν γνώρισε τη Σακίρα στη Νότια Αφρική. «Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2017 στη La Vanguardia, η Τομάς. «Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο. Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά», είχε σημειώσει. Οι δυο τους είχαν σχέση από τον Μάρτιο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011.

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»

Ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σακίρα, είχε εξομολογηθεί: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο E! Online είχε πει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε».
Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.

«Θέλω να με βλέπει ως ερωμένη του»

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν έχουν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν:

«Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».