Έχει μέσα ολόκληρο πολυέλαιο - Υπερπολυτελές το κατάστημα της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο

Πιο λαμπερό και από το σπίτι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει μέσα ολόκληρο πολυέλαιο - Υπερπολυτελές το κατάστημα της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο

Μπορεί να νομίζατε ότι το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη ήταν αρκετά πολυτελές και γεμάτο με χρυσές λεπτομέρειες (δείτε εδώ φωτογραφίες του), ωστόσο η γνωστή επιχειρηματίας κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της με το μαγαζί που άνοιξε στη Μύκονο.

H Μαρίνα Πατούλη έχει πάρει την απόφαση να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην ζωή της και έτσι, έχοντας στο πλευρό της τον Βλάσση Χολέβα έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία της συλλογής ρούχων της με έδρα της ένα υπέροχο κατάστημα το κέντρο της Μυκόνου.

Τις τελευταίες μέρες, η Μαρίνα Πατούλη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το μαγαζί της και η κάθε του λεπτομέρεια είναι απλά μοναδική. Το λευκό και το χρυσό κυριαρχούν στον χώρο, ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει ο τεράστιος πολυέλαιος που βρίσκεται στο ταβάνι.

Φωτογραφίες από το μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη μαγαζί Μύκονος

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη λίγες μέρες μετά τη ληστεία στο σπίτι της

Όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.