Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Γωγώς Μαστροκώστα

''Με την υγεία της αδερφής μου είναι...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Γωγώς Μαστροκώστα

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η αδερφή της Γωγώς Μαστροκώστα, Φώφη, οι οποίες προβλήθηκαν στον αέρα σήμερα Πέμπτη 2/6. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτημα για την υγεία της αδερφής της, αλλά και για το αν η ίδια έχει περάσει ποτέ από το χώρο της showbiz.

Υπενθυμίζουμε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά έχει γίνει γνωστό ότι το πρώην μοντέλο πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, στην οποία είχε στο πλευρό της και τον αγαπημένο της σύζυγο Τραιανό Δέλλα. ( Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο).

Τι απάντησε η αδερφή της για την πορεία της υγείας της

Η Φώφη Μαστροκώστα διαβεβαίωσε την κάμερα του Happy Day πως όλα είναι καλά πλέον με την υγεία της αδερφή της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον αν εκείνη είχε σκεφτεί ποτέ να ακολουθήσει καριέρα αντίστοιχη της αδερφής της απάντησε:

«Είχα περάσει και εγώ παλιότερα για ένα διάστημα από τη showbiz, ωστόσο δεν ασχολήθηκα, δεν μου άρεσε. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένους λόγους, δεν κάνουμε όλοι για όλα».

"Συγκίνησε η ανάρτησή της με τη μητέρα της

Στα καλύτερά της πάντως φαίνεται το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα υγείας του προηγούμενου διαστήματος. Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από του προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ίδια όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς δίπλα της έχει αγαπημένα πρόσωπα που ολοκληρώνουν την ευτυχία της.

Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μαζί με την αγαπημένη της μητέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της μητέρας. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μανούλα μου. Ο βράχος μου..! Σ´αγαπώ πολύ».

Η τρυφερή ανάρτηση της Γωγώς Μαστροκώστα