Η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου από το «Η ώρα η καλή» μεγάλωσε και περιμένει το πρώτο της παιδί

Οι φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η «κόρη» του Πάνου Μιχαλόπουλου από το «Η ώρα η καλή» μεγάλωσε και περιμένει το πρώτο της παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ''τηλεοπτική κόρη'' του γνωστού ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου, Ούρσουλα Βλάχου καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της, το πρώτο της μωράκι. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram. Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε ανακοινώσει επίσης μέσω της γνωστής πλατφόρμας τον αραβώνα της με τον αγαπημένο της Βίκτωρα Αποστόλου.

Την Ούρσουλα τη γνωρίσαμε πριν από χρόνια το 2005, όταν πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μιχαλόπουλο στην αγαπημένη σειρά «Η ώρα η καλή», όπου υποδυόταν την κόρη του. Πάντως και οι δύο έχουν πλέον εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την υποκριτική, ενώ ο Μιχαλόπουλος έχει πλέον άλλες ασχολίες (δείτε εδώ με τι καταπιάνεται σήμερα).

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και οι φωτογραφίες

"Αν και δεν φαίνεται, σε αυτή τη φωτογραφία είμαστε δύο" έγραψε πριν μερικές ώρες κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Όπως μπορείτε να δείτε, ποζάρει με μαγιό και για ακόμη μια φορά, εντυπωσιάζει.

Μας ανακοίνωσε τον αραβώνα με τον αγαπημένο της

Πριν μερικές μέρες η Ούρσουλα Βλάχου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, με τον Βίκτωρα Αποστόλου. Εκείνος της έκανε μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι" δείχνοντας το δαχτυλίδι της.