Σύλληψη γνωστού τράπερ: Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κατηγορίες γιατί... - Η αποκάλυψη της Αστυνομίας

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σύλληψη γνωστού τράπερ: Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κατηγορίες γιατί... - Η αποκάλυψη της Αστυνομίας

Ο γνωστός τράπερ Τρανός συνελήφθη την Τετάρτη 1/6 για οπλοκατοχή και η ποινή που του αποδόθηκε έφτανε τους 10 μήνες φυλάκισης. Παρόλα αυτά, ο ίδιος εμφανίστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγο μετά την απόφαση αυτή, τρολάροντας την Αστυνομία και κοροϊδεύοντας μιλώντας και για άλλα όπλα. Όπως αποδείχθηκε, όμως, αργότερα, μάλλον η "καυστική" του συμπεριφορά είχε αιτία.

Η αλήθεια για την σύλληψη του τράπερ για οπλοκατοχή

Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, λοιπόν, το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του ήταν ψεύτικο και η χρήση του οφείλεται στην δημιουργία ενός βίντεο κλιπ για την μουσική του.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο φίλος του ήταν αυτός που το είχε πάνω του και επειδή δεν του άρεσε το άφησαν στο αμάξι, παρόλα αυτά σε πολλά βίντεο κλιπ του και στην μουσική του μιλά ούτως ή άλλως για όπλα, όπως και ο Light και άλλοι καλλιτέχνες πους ασχολούνται με αυτό το είδος μουσικής.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ αλλά...»

Ο τράπερ τελικά μίλησε αποκλειστικά στο Live News περιγράφοντας πως νιώθει μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ, μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά;

Αλλά όλα καλά δεν πειράζει. Φυσικά και το αφήνω πίσω. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς, να περνάμε πάντα καλά και να είμαστε χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος τράπερ.