Βούρκωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day» - ''Αισθάνθηκα πολύ όμορφα που σε είδα...''

Η εξομολόγηση του Βάιου Σύρρου που την λύγισε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βούρκωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day» - ''Αισθάνθηκα πολύ όμορφα που σε είδα...''

Στον φακό της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 2/6 ο γνωστός δημοσιογράφος του star Βάιος Σύρρος και κατάφερε με τις δηλώσεις του να φέρει δάκρυα στα μάτια της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο δημοσιογράφος που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας, μίλησε για την πίστη, αλλά και το θαύμα που βίωσε όταν του αποκαλύφθηκε ο Άγιος Εφραίμ.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων βλεποντας το βίντεο για τη σχέση της με το συγκεκριμένο μοναστήρι, την πίστη αλλά και τα θαύματα ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει και για τα καλά του λόγια. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Τσιμτσιλή εμφανίζεται συγκινημένη στο πλατό τις τελευταίες μέρες. Πρόσφατα την είδαμε ξανά να λυγίζει μιλώντας για το θάνατο του Δάκη (δείτε το σχετικό απόσπασμα).

Ποια ήταν τα λόγια του που την συγκίνησαν

Ο δημοσιογράφος μιλώντας για το θαυμα που βίωσε είπε:

«Έχω δει και τη Σταματίνα στον Άγιο Ευφραίμ,θα της ότι με το που μπαίνεις στο μοναστήρι, εγώ κάθομαι πάντα στην πόρτα που ανοίγει δεξιά και από εκεί παρατηρώ όποιον μπαίνει. Είχα δει και εσένα που πέρασες μέσα, προσκύνησες και έφυγες και αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα που βλέπω ανθρώπους που εκτιμώ και έχουν μια ποιότητα στη δουλειά τους να πιστεύουν τα ίδια με εμένα».

Έτσι η παρουσιάστρια δήλωσε βουρκωμένη:

«Συγκινούμαι γιατί πηγαίνω σε αυτό το μοναστήρι από παιδί, με πήγαιναν οι γονείς μου. Είχα και την τύχη να γνωρίσω την ηγουμένη που βρήκε τα λείψανά του και έτσι ξεκίνησε αυτό το προσκύνημα. Έχω ένα προσωπικό τάμα και για αυτό βρίσκομαι πολύ συχνά εκεί και έχω ακούσει πολλές ιστορίες για θαύματα.Μπράβο στον Βάιο Σύρρο που θέλει να επικοινωνήσει αυτό το θαύμα, είναι ωραίο γιατί ακόμα και οι άνθρωποι που είναι δύσπιστοι, όταν ακούνε τέτοιες ιστορίες είναι σαν να τροφοδοτείται η πηγή της πίστης τους».

Το τηλεφώνημα που έλαβε η Τσιμτσιλή και τα λόγια της για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου

Αναστάτωση, γέλια και...νεύρα προκάλεσε ένα τηλεφώνημα που έλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης 1/6. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να μείνει σοβαρή καθώς την κάλεσε ένα πρόσωπο άξιο σεβασμού, ωστόσο οι συνεργάτες της με πρωτεργάτη τον Κώστα Φραγκολιά ξέσπασαν σε γέλια.

Οι συνεργάτες της εκπομπής της άλλωστε αλλά και η ίδια έχουν κάθε λόγο να είναι ευδιάθετοι αφού, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα τα νούμερα του Happy Day έκαναν τη διαφορά(δείτε εδώ τη μεγάλη αύξηση που σημείωσε στα νούμερα).

Η γνωστή παρουσιάστρια έλαβε ένα...απροσδόκητο μάλλο τηλεφώνημα, από τον Πατέρα Χρήστο, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο της Λέσβου. Ο πάτερ μη γνωρίζοντας ότι η ίδια βρίσκεται στην εκπομπή, ήθελε να συζητήσουν για μια γιορτή. Η ίδια τον ευχαρίστησε και του υποσχέθηκε να τον βγάλει στον αέρα την ώρα του Βερύκιου.

Τόσο την ώρα του τηλεφωνήματος όσο και μετά οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να την πειράζουν, αφού απόρησαν με το γεγονός ότι εκείνος δεν γνωριζε ότι η ίδια είναι στον αέρα εκείνη τη στιγμή.

Η ίδια πάντως φάνηκε κάπως εκνευρισμένη και απάντησε:

«Προσπαθώ να μείνω σοβαρή σε ένα τηλεφώνημα και εσείς γελάτε, ντροπή! Μην διακωμωδείτε θέματα πίστης, είναι ένας πολύ πεφωτισμένος άνθρωπος που δεν βλεπει τηλεόραση για να γνωρίζει τα ωράριά μου».

Και συνέχισε δίνοντας πληροφορίες για τον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη:

«O Ταξιάρχης είναι πολύ θαυματουργός, λέγεται ότι όταν κατεβαίνει και κάνει θαύματα ακούγονται τα βήματά του. Για αυτό και σου δίνουν παντοφλάκια για το θόρυβο. Έχει και ο Βερύκιος, υποσχέθηκα στον Πατέρα Χρήστο να τον βγάλω αύριο στην εκπομπή του να μας μιλήσει για μια γιορτή».