Ξέχασε τον Παππά και ανανεώθηκε - Εντελώς αλλαγμένη η Φαίη από το The Bachelor

Στα καλύτερά της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέχασε τον Παππά και ανανεώθηκε - Εντελώς αλλαγμένη η Φαίη από το The Bachelor

Κλάματα, εξομολογήσεις και γκρίνια είναι οι τρεις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την περιπετειώδη συμμετοχή της Φαίης Τσαπρούνη στο The Bachelor. Η νεαρή αισθητικός μπήκε στο παιχνίδι για να βρει το άλλο της μισό, ερωτεύτηκε τον Αλέξη Παππά ωστόσο αποχώρησε σε πολύ βαρύ κλίμα.

«Είχα συναισθήματα για τον Αλέξη απλά δεν του τα έδειξα με τον καλύτερο τρόπο. Τον καταλαβαίνω είναι πολλές οι κοπέλες εδώ και ήδη μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που έδειξε εδώ δεν πρέπει να τα δείξω έξω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Είναι κάποια κορίτσια με τα οποία έχουμε έρθει κοντά και πραγματικά τις συμπαθώ. Εύχομαι πραγματικά στον Αλέξη να βρει αυτό που ψάχνει», είχε πει η Φαίη μετά την αποχώρησή της.

Πώς είναι σήμερα η Φαίη από το The Bachelor

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι, η νεαρή κοπέλα έχει αφήσει οριστικά πίσω της την ιστορία «Αλέξης Παππάς» και έχει προχωρήσει τη ζωή της. Μάλιστα έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας σε αντίθεση με άλλες συμπαίκτριές της (δείτε εδώ την τελευταία ανάρτηση της Αθηνάς New York) και κάπως έτσι αποφάσισε να σβήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H μόνη φωτογραφία της που κυκλοφορεί, είναι μία που είχε ανεβάσει η ίδια πριν από μερικούς μήνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει αλλάξει η Φαίη.

The Bachelor Φαίη Τσαπρούνη

Έκτακτη απόφαση του ALPHA για το The Bachelor μετά τα όσα έγιναν με τον... εργένη Αλέξη Παππά

Μπορεί καλά καλά να μην έχει προλάβει να τελειώσει η φετινή σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουν την επόμενη. Ανάμεσα σε αυτά και ο ALPHA ο οποίος καλείται να πάρει αποφάσεις για το The Bachelor.

Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr