«Τόση καταπόνηση... » - Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει αν θα ξανασυμμετείχε σε ριάλιτι

Οι δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy day

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τόση καταπόνηση... » - Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει αν θα ξανασυμμετείχε σε ριάλιτι

Η κάμερα της εκπομπής Happy day συνάντησε την Αποστολία Ζώη και η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις άκρως αφοπλιστικές σχετικά με τη διατροφή της, τα επαγγελματικά της σχέδια και την πιθανότητα συμμετοχής ξανα σε ριάλιτι.

Οι δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη

«Ποτέ δεν πρόσεχα τη διατροφή μου, μου αρέσει το φαγητό,. Προσπαθώ να μην αναμιγνύω πολλά υλικά και να τρώω κυρίως καθαρές τροφές», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ερώτηση του δημοσιογράφου.

Όσο για την αποχή της από το τραγούδι, απάντησε: «δεν είχα όρεξη να βγάλω τραγούδι. Είναι αλήθεια πως μέσα στην καραντίνα χάθηκαν πολλά ωραία τραγούδια. Ο κόσμος, όμως, δεν ασχολιόταν πολύ με τη μουσική».

Και συμπλήρωσε: « Τώρα όμως είμαι έτοιμη για νέο τραγούδι με νέα εταιρεία και συνεργασίες το χειμώνα».

«Κάθε χρόνο συζητώ τηλεοπτικά. Δε με ενδιαφέρει η παρουσίαση, μόνο αν αφορά τραγούδι και παιχνίδι», είπε η Ζώη σχετικά με την περίπτωση να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

Από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο Nomads, εξήγησε πως δε ήταν κάτι που της ταίριαζε και δε θα το ξαναέκανε. Ήταν πολύ σκληρό και τόση καταπόνηση του οργανισμού δεν αξίζει», όπως είχε δηλώσει και ο Ζαμπίδης.

Κορμάρα στα 42 της η Αποστολία Ζώη

Μπορεί να είναι 42 ετών όμως η Αποστολία Ζώη έχει αναλογίες μοντέλου και βάζει κάτω μέχρι και 20αρες. Η τραγουδίστρια που κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ στα media, μοιράζεται διάφορες στιγμές της προσωπική της ζωής στο Instagram.

Έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει κάθε λεπτό χαλάρωσης στην παραλία. Μάλιστα, θα τραβάει σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Αποστολία Ζώη που πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της, πρόσφατα, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με μαγιό, όπου πόζαρε ξαπλωμένη σε βράχια παραλία και μοιράζει "εγκεφαλικά" με το κορμί της.