Μαρία Αντωνά: Ξεκούμπωσε το σορτσάκι της και σήκωσε το εσώρουχό της για να δείξει το τατουάζ που έχει κάνει για τον Σοϊλέδη

Το είδαμε και αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Αντωνά: Ξεκούμπωσε το σορτσάκι της και σήκωσε το εσώρουχό της για να δείξει το τατουάζ που έχει κάνει για τον Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά θέλοντας και μη έχει βρεθεί στο κέντρο των εξελίξεων τους τελευταίους μήνες, με την είσοδο του αγαπημένου της Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5 (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για εκείνον). Οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν και έτσι δεν κρύβουν τον έρωτά τους ποτέ.

Και ενώ το πρωί της Πέμπτης (2/6) η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» έπαιζε το τραγούδι «Τατουάζ» του Πέτρου Ιακωβίδη, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως έχει κι εκείνη τατουάζ για τον αγαπημένο της στο σώμα της.

Το τατουάζ της Αντωνά για τον Σοϊλέδη

Η Μπέτυ Μαγγίρα ζήτησε να το δει και τότε ήταν που η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως πρέπει να κατεβάσει λίγο το σορτσάκι της για να φανεί.

Έτσι, χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα, άνοιξε το σορτς της και ανέβασε λίγο το εσώρουχό της λέγοντας: «Πες ότι είναι μαγιό».

Τότε φάνηκε πως στην άκρη του ποδιού της έχει κάνει μία καρδιά μέσα στην οποία βρίσκεται το γράμμα «Α», το αρχικό του καλού της.

Άσχημη επίθεση στην Μαρία Αντωνά λόγω Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά είναι φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 5, αφού συμμετάσχει ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης με τον οποίο θα παντρευτεί όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και αναδειχθεί ο νικητής (δείτε πότε θα γίνει ο τελικός). Χθες λοιπόν 31/5, η δημοσιογράφος θέλησε να στηρίξει την Μαίη η οποία βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Έχει δει ότι με τον Άρη έχουν έρθει αρκετά κοντά το τελευταίο διάστημα, έχοντας δημιουργήσει μια φιλική τρυφερότητα και θέλησε να δηλώσει πως την στηρίζει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Σαν γυναίκα μου βγάζεις σεβασμό και μια καθαρή ψυχή, έχω δει το ποσό στοργικός είναι ο Άρης μαζί σου και νομίζω όχι άδικα .. Στηρίζω Μαίη στην αποψινή ψηφοφορία», έγραψε στο Twitter.

Ωστόσο, ένας χρήστης της έκανε πολύ άσχημη επίθεση, λόγω του Άρη Σοϊλέδη. Ο παίκτης μετά την παραβίαση που έκανε στο Survivor και με αφορμή κάποιες αντιδράσεις του, έχει καταφέρει να είναι πλέον από τους πιο μισητούς παίκτες.