Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μεγαλώνω τον γιο μου με το να του εξηγώ ότι η ήττα είναι πολύ σημαντική»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μεγαλώνω τον γιο μου με το να του εξηγώ ότι η ήττα είναι πολύ σημαντική»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πέρα από την επιτυχία που σημειώνει με την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχο», αναφέρθηκε και για την επιχείρησή του καθώς έκλεισε έναν χρόνο.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Το αποφάσισα γιατί έχω τεράστια αποτυχία σε κάθε φορά που προσπάθησα να επιχειρήσω κάτι επιχειρηματικό». Όσο για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" το οποίο δεν πήγε και τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε πως: «Το ένα δεν πήγε τόσο καλά, περίμενα να πάει πολύ καλύτερα.

Δηλαδή θεωρώ ότι όλα τα show έχουν υποστεί μια πτώση τρελή. Δεν ξέρω γιατί, σαν να ο κόσμος να έχει γυρίσει την πλάτη του στο show. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πως έχει διαχειριστεί παλιότερα την αποτυχία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνω τον γιό μου με το να του εξηγώ ότι η ήττα είναι πολύ σημαντική».

''Είμαι ο πρώτος που θα το κάνω..."

Φέτος περιμέναμε με ανυπομονησία την 1η Ιουνίου. Εκτός από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού υπάρχει άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος. Γνωρίζαμε εδώ και μήνες πως από την 1η Ιουνίου κι έπειτα καταργείται η χρήση μάσκας στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φυσικά δεν το άφησε να περάσει απαρατήρητο στην εκπομπή του The2night show.

Έτσι, ξεκίνησε την εκπομπή τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουνίου με περισσή χαρά αφού ήταν ο πρώτος που πέταξε τη μάσκα τα πρώτα αυτά λεπτά του καλοκαιριού.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω, είναι τα πρώτα λεπτά του καλοκαιριού. Ξημερώματα 1ης Ιουνίου, δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Να πω ότι σήμερα είμαι ο πρώτος που πετάει τη μάσκα;».

Είπε ο παρουσιαστής και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του καλοκαιριού και το τέλος της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.