Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση των διδύμων Καραμανλή

Που τους έπιασε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση των διδύμων Καραμανλή

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων στην χθεσινή 1/6 εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», όταν εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής με την σύζυγό του, Νατάζα Παζαΐτη και τα δύο δίδυμα τους παιδιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος).

Η σπάνια εμφάνιση των διδύμων Καραμανλή

Είναι αλήθεια πως είχαμε χρόνια να δούμε την Αλίκη και τον Αλέξανδρο Καραμανλή και πόσο μάλλον σε μια επίσημη εκδήλωση να συνοδεύουν τον πατέρα τους.

Φυσικά, όσο μεγαλώνουν οι δύο οι ομοιότητές τους είναι πολύ διαφορετικές αλλά είναι βέβαιο πως και οι δύο φαίνονται παιδιά του ζεύγους.

Η Αλίκη φοράει ένα λευκό κοστούμι, όμοιο με της μητέρας της, και ένα μπλε πουκάμισο από μέσα, ενώ έχει αφήσει και τα μαλλιά της χωρίς ιδιαίτερα φτασίδια. Από την άλλη ο Αλέξανδρος Καραμανλής φοράει γαλάζιο πουκάμισο και γραβάτα (τα χρώματα της παράταξης) και γκρι σακάκια, ενώ τα μαύρα γυαλιά μυωπίας τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους.

Δίδυμα Καραμανλή

Αλίκη και Αλέξανδρος Καραμανλή

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή για τα δίδυμα παιδιά της

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή έκανε μια πάρα πολύ συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, ευχήθηκε στον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια, τα οποία συνόδευσε ένα συγκινητικό βίντεο από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο και γενικά τα μέχρι σήμερα.

«Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.