Με απευθείας σύνδεση στο Λονδίνο ξεκινά η Ελένη Μενεγάκη - Άρχισαν οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Όλα όσα μετέφερε η κάμερα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με απευθείας σύνδεση στο Λονδίνο ξεκινά η Ελένη Μενεγάκη - Άρχισαν οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Παρά τα προβλήματα στην πτήση της Βασίλισσας Ελισάβετ προς το Λονδίνο, οι εορτασμοί για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο και τα 70 χρόνια της Βασίλισσας στον θρόνο ξεκίνησαν κανονικά. Την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να ξεκινήσει την σημερινή εκπομπή της 2/6, με απευθείας σύνδεση στο Λονδίνο.

Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Μάλιστα η εκπομπή πρόβαλλε στιγμιότυπα με την Kate Middleton πάνω σε άμαξα απαστράπτουσα να συνοδεύεται από τα τρία της παιδιά ενώ ο έφιππος σύζυγός της ακολουθούσε.

Ωστόσο οι Βρετανοί δεν μπορούν να χαρούν τόσο όσο ήθελαν καθώς ξέρουν ότι ενώ τιμούν την Βασίλισσά τους, παράλληλα την αποχαιρετούν καθώς η μακροβιότερη μονάρχης αναμένεται σύντομα να παραδώσει στον διάδοχο τον θρόνο της.

Το μυστικό μακροζωίας της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Τομ Χανκς έκανε μια ακραία αποκάλυψη για την μακροβιότερη μονάρχη στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Σύμφωνα με τον ηθοποιό το αγαπημένο ποτό της βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι το τσάι, όπως πολλοί θα περίμεναν.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, όπου ο ηθοποιός κάθισε πολύ κοντά στην μονάρχη. Μάλιστα ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είχε πολύ άγχος για αυτή την συνάντηση και είχε προετοιμάσει κάποιες ερωτήσεις, ώστε να κυλήσει πολύ όμορφα η συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου εκείνος παρατήρησε ότι ένας από τους αυλικούς της γέμιζε το ποτήρι με ένα αρκετά παχύρευστο υγρό. Τότε βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει ποιο είναι το αγαπημένο της ποτό και εκείνη απάντησε κάτι που κανείς δεν θα περίμενε. Το μαρτίνι.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πριν δύο χρόνια η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε κυκλοφορήσει ένα βασιλικό τζιν, που παρασκευαζόταν μέσα στο παλάτι και έφερε την επωνυμία της.