Καμία σχέση με την Αθήνα - Στο φως η πραγματική καταγωγή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμία σχέση με την Αθήνα - Στο φως η πραγματική καταγωγή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η ίδια που ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα μένει στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν είναι από εκεί, μιας και γεννήθηκε σε άλλη πόλη.

Η καταγωγή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2005, μέσα από τη σειρά της ΝΕΤ "Ο Θησαυρός της Αγγελίνας", όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, "Λίτσα.com", γεγονός που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009 συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου για τη σειρά "Εργαζόμενη Γυναίκα" στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "4" το 2009.

Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο, μετά το τέλος των σπουδών της στην υποκριτική, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 έπαιξε στη παράσταση "Safe Distance" σε σκηνοθεσία Κώστα Γεράρδου ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου "Η Τύχη της Μαρούλας", "Τραγίλογοι", "Νεφέλες" και "Η Κοιμωμένη Ξύπνησε".

Η καταγωγή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Με κόκκινο μπικίνι και χωρίς ρετούς

Είναι ψηλή, κορμάρα και κούκλα και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος. Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σίγουρα ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και όχι αδίκως.

Η Ιωάννα μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκεται χρόνο για να αφιερώσει στον εαυτό της και στην φροντίδα της εμφάνισής της. Το σώμα της είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που δεν παραμελεί και αυτό επιβεβαιώνεται αν κοιτάξει κάποιος φωτογραφίες της μαγιό.

Μάλιστα, η Ιωάννα μοιράστηκε πριν μερικές μέρες και το πρώτο της στιγμιότυπο με μπικίνι για φέτος, όπου την βλέπουμε πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με το κορμί της να είναι αξιοζήλευτο.

https://www.instagram.com/p/CeEG