Άβαφη και χαμογελαστή - Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια που έγινε ανάρπαστη μέσα σε δευτερόλεπτα

Πιο λαμπερή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άβαφη και χαμογελαστή - Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια που έγινε ανάρπαστη μέσα σε δευτερόλεπτα

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει αμακιγιάριστη και ατημέλητη.

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά και την ζωή της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ζέτα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πιο χαμογελαστή και λαμπερή από ποτέ, φορώντας ένα κίτρινο φωτεινό πουκάμισο, το οποίο της πάει πολύ.

«Καλό μήνα! ???? Το καλοκαίρι το σωστό, το καλό είναι εδώ! ???? Ας το χαρούμε!???? #summertime #vacay #summer2022 #june», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η νέα φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της στο πλευρό της Κορομηλά

Οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της Αμαλίας, στο «Παρά Πέντε», ενώ πλέον βρίσκεται στη λίστα με τις τοπ παρουσιάστριες στην εγχώρια τηλεόραση. Ο λόγος για την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει απασχολήσει εκτενώς τα media τον τελευταίο καιρό με τις φήμες για τη νέα της σχέση.

Ωστόσο η ίδια προσπαθεί να κρατά εκτός των φώτων της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, και να φωτίζει τα επαγγελματικά της, τα οποία ξεκινούν πολύ πριν την... Αμαλία.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια χρονολογείται στο μακρινό 1996, όταν η Ζέτα ήταν μόλις 16 ετών. Φαίνεται πως η Ρούλα Κορομηλά είχε διακρίνει το ταλέντο της και είχε αποφασίσει να της δίνει λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου στο Ciao Ant1.

Εκείνη στην εφηβεία της, με το φυσικό καστανό της μαλλί τραγουδά με το κοινό και έπειτα έρχεται στο κέντρο του πλατό για να δώσει το quiz της ημέρας. Η κοντή κίτρινη φούστα της, αλλά και ο τρόπος που στήνεται μπροστά στην κάμερα δείχνουν την αμηχανία και την απειρία της, αλλά το χαμόγελό της και ο τρόπους που μιλά κάνουν ευδιάκριτό τον λόγο της διαχρονικής της παρουσίας στην ελληνική tv.