Δύσκολη μέρα για την Κάτια Ταραμπάνκο - ''Ρίξτε μου ένα ξεμάτιασμα''

Τι συνέβη στο γνωστό μοντέλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δύσκολη μέρα για την Κάτια Ταραμπάνκο - ''Ρίξτε μου ένα ξεμάτιασμα''

Το πρωινό της Τετάρτης 1/6 δεν ξημέρωσε με τον καλύτερο τρόπο για την Κάτια Ταραμπάνκο. Το γνωστό μοντέλο και νικήτρια του GNTM 3 ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για ένα ατυχές περιστατικό που είχε, που την έβαλε σε κόπο και μπελάδες.

Άλλωστε είναι αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει πάντα με άνεση και χιούμορ να αλληλεπιδρά με τους χιλιάδες ακολούθους της.

Τι συνέβη τελικά στην Κάτια

Η πρώην παίκτρια του Survivor, ενώ βρισκόταν έξω για επαγγελματικές δουλειές, όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, είδε πως το λάστιχό της είχε σκάσει. Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία της, αφού στη συνέχεια κάλεσε την οδική βοήθεια. Μάλιστα ανέβασε και story στο οποίο φαίνεται να κάθεται στη θέση του συνοδηγού και τη λεζάντα «Είναι ωραία να είσαι συνοδηγός». Τέλος ζήτησε από τους followers της να της ρίξουν και ένα ξεμάτιασμα για το κακό που την βρήκε.

Η Ταραμπάνκο άλλωστε το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι στην επικαιρότητα μετά τον χωρισμό της με τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο μετά την αποκάλυψη ότι μεταξύ του ζευγαρίου μπήκε τρίτο πρόσωπο που φημολογείται ότι είναι και γόνος γνωστής οικογενείας (δείτε εδώ ποιος είναι).

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τον χωρισμό - «Για τους ετοιμόλογους...»

Μετά τον χωρισμό τους ο πρώην σύντροφός της αποκάλυψε πως η ίδια είχε παράλληλη σχέση, χωρίς όμως αυτοί να έχουν χωρίσει .

Ο γνωστός tattoo artist μίλησε συγκεκριμένα στην εφημερίδα Εspresso και ανέφερε μεταξύ άλλων πως έμαθε ότι το μοντέλο διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλον άντρα τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω εκείνου.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα», δήλωσε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Πολύς ντόρος λοιπόν έχει γίνει γύρω από το όνομα της Κάτιας, με εκείνη να αποφασίζει να τοποθετηθεί για πρώτη φορά το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, όπου συγκεκριμένα δημοσίευσε κάποια stories από το αυτοκίνητό της στα οποία τη βλέπουμε χαρούμενη να τραγουδά.

«Καλό ΠΣΚ, υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα, παντού και πάντα, θα πηγαίνουν, θα είναι και θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά στο εν λόγω βίντεο.