Σε αποχρώσεις του καφέ και του ροζ - Φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα της Κατερίνας Καινούργιου

Υπέρκομψη όπως και το υπόλοιπο σπίτι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Σε αποχρώσεις του καφέ και του ροζ  - Φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία χθες λογομάχησε έντονα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή της, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια μετακόμισε στο σπίτι των ονείρων της και δεν έχει σταματήσει να μας το δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Μετά από μήνες αναζήτησης και αναμονής, βρήκε επιτέλους, το νέο υπέρκομψο διαμέρισμά της, που βρίσκεται στο Κολωνάκι. Έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες εργασίες ανακαινίζοντάς το σύμφωνα με τα γούστα της.

Η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα άφησε το σπίτι της στα Βόρεια Προάστια μετά από χρόνια και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για αυτή της την απόφαση όπως και με το νέο της διαμέρισμα. (Δείτε το προηγούμενο σπίτι της Καινούργιου).

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Χθες, Πέμπτη 2/6 μας έδειξε για πρώτη φορά την κρεβατοκάμαρα της, η οποία πραγματικά μας εντυπωσίασε και η ίδια φαίνεται πως την έχει διαμορφώσει με βάση το στυλ της και της αρέσει να περνάει χρόνο και εκεί μαζί με την αγαπημένη της συντροφιά, το σκυλάκο της.

Οι αποχρώσεις του καφέ και του απαλού ροζ βλέπουμε να επικρατούν στο χώρο αλλά και το λευκό έχει ξεχωριστή θέση και συνδυάζεται αρμονικά με το υπόλοιπο δωμάτιο. Υπέρδιπλο με μεγάλο επιβλητικό κεφαλάρι και πολλά μαξιλάρια είναι το κρεβάτι, που έχει διαλέξει η Κατερίνα για να απολαμβάνει τον ύπνο της.

Φωτογραφίες από το νέο σπίτι της Κατερίνα Καινούργιου

«Νέο σπίτι, νέα ζωή…Σύντομα» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στα stories της.

κατερινα καινουργιου στο νεο της σπιτι

νεο σπίτι νεα αρχη καινουργιου

νεο σπίτι καινουργιου

Όσο για την ψυχολογία της φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει on air η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.