Το πρωί λαϊκή και το βράδυ εμφανίσεις στο πλευρό του Αναστασιάδη - Η ιδιαίτερη καθημερινότητα πασίγνωστου ράπερ

«Είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το πρωί λαϊκή και το βράδυ εμφανίσεις στο πλευρό του Αναστασιάδη - Η ιδιαίτερη καθημερινότητα πασίγνωστου ράπερ

Το πρωί της Παρασκευής 3/6, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε δηλώσεις ο γνωστός ράπερ Ισορροπιστής, με αφορμή τις εμφανίσεις που ξεκινά με τον Δήμο Αναστασιάδη (ο οποίος μίλησε πρόσφατα για προβληματικές συνεργασίες στο παρελθόν) και τον Νίκο Βουρλιώτη! Ο καλλιτέχνης που ως γνωστόν εργάζεται και στη λαϊκή μίλησε για το απαιτητικό καθημερινό του πρόγραμμα αλλά και πως καταφέρνει να τα συνδυάζει και τα δύο!

Οι δηλώσεις του Ισορροπιστή στο Happy Day

«Είμαι παραγωγός φρούτων στη λαϊκή. Είμαι και συνδικαλιστής και όπως καταλαβαίνεις, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά αυτή που κάνω. Ξυπνάω καθημερινά στις 4.30 με 5 το πρωί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι έγινε γνωστός και βγάζει χρήματα από το τραγούδι, ο Ισορροπιστής συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση. Τα τελευταία είκοσι χρόνια ο ράπερ ξυπνάει πολύ νωρίς και πηγαίνει στην λαϊκή, πουλώντας τα προϊόντα που παράγει η οικογένειά του.

Πως ξεκίνησε ο Ισορροπιστής την καριέρα του

Οι Νέβμα ( NEBMA) είναι ελληνικό hip-hop συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1994 με καθαρά κοινωνικούς προβληματισμούς. Έχει κυκλοφορήσει 6 δίσκους και σήμερα αποτελείται από τους Στάθη Τελειούδη ή Αλχημιστή, Νίκο Παυλίδη ή Ισορροπιστή και Βαγγέλη Σερίφη ή DJ Rico.

Το 1993 γνωρίστηκαν ο Νίκος Παυλίδης και ο Αλέξανδρος Δεδεγκίκας και ξεκίνησαν δημιουργώντας το σχήμα Mad Caps, όντας μέλη της Freestyle Productions και των Radicals. Ο Δημήτρης Καντάρης και ο Νεκτάριος Καραγιάννης από την Ηλιούπολη είχαν το σχήμα Drama'n'Vinyl. Το 1994 οι τέσσερις δημιούργησαν τους Νέβμα που σήμαινε "νεύμα, δηλαδή σου κάνω νόημα". Το 1997, και με την προσθήκη του DJ Faid στο σχήμα, κυκλοφόρησε μέσω της Freestyle Productions και της Wipeout Records ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με γενικό τίτλο Μακριά απ' τη γιορτή με τη συμμετοχή σε δύο κομμάτια και στην παραγωγή από τον B.D. Foxmoor.