Έντονη διαμαρτυρία έξω από το δικαστήριο λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έντονη διαμαρτυρία έξω από το δικαστήριο λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

Μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έγινε γνωστή η είδηση πως η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται κανονικά με την κατάθεση του μάρτυρα κατηγορίας.

Από την άλλη, υπάρχει έντονη διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα όπου ομάδα της λοατκι κοινότητας οι οποίοι ήταν με πανό και συνθήματα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ήταν παρών για να δείξουν συμπαράσταση στα θύματα καθώς είναι ενάντια προς τον ρατσιστικό λόγο που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Κούγιας.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

«Γνώριζαν πού πήγαιναν, είναι όλοι συνυπεύθυνοι»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη και για τις καταγγελίες που τον αφορά περί βιασμού και παρενόχλησης, ενώ νωρίτερα βγήκαν στο φως τα email του ηθοποιού με την πρώην του.

Το σχόλιο της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Με τον Λιγνάδη έχετε συνεργαστεί…

Ναι, έχουμε δουλέψει με τον Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Κι εκείνος κύριος και ταλαντούχος. Για έναν άνθρωπο τόσο ικανό, είναι λογικό να στενοχωριέμαι. Δε τους άφηναν ήσυχους. Τους προκαλούσαν. Ίσως πίστευαν ότι θα έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα στην καριέρα τους αν ήταν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν απαλλάσσω των ευθυνών αυτούς που έκαναν αυτά τα πράγματα, αλλά και οι άλλοι γνώριζαν πού πήγαιναν. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι.

Το σχόλιο της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη